5 دلیل برای پشت‌پا زدن به نوشابه‌های گازدار


اسیدفسفریك موجود در نوشابه‌های گازدار می‌تواند پیچ فلزی بدن را شل كند.

به گزارش لقمه، این پنج دلیل می تواند توجیه بسیار خوبی برای ترک نوشیدن نوشابه های گازدار باشد:

1) داشتن لبخندی زیباتر: نوشابه‌های گازدار مینای دندان را در خود حل می‌كنند و رنگ آنها لكه‌های قهوه‌ای روی دندان‌ها به جا می‌گذارد.

2) كاهش ریسك ابتلا به بیماری‌های قلبی: شیره ذرت با فروكتوز بالا در نوشابه‌های گازدار خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

3) كاهش ریسك ابتلا به پوكی‌استخوان: اسیدفسفریك موجود در نوشابه‌های گازدار می‌تواند پیچ فلزی بدن را شل كند.

4) كاهش خطر ابتلا به دیابت: ارتباط بین مصرف بیش از حد قند و ابتلا به دیابت نوع2 به خوبی شناخته شده است.

5) تثبیت قندخون و سطح انرژی: قندهای ساده نوشابه‌های گازدار از بدترین نوع كربوهیدرات‌هایی هستند كه قندخون را سریعا بالا می‌برند و به همان سرعت افت ناگهانی قند در پی دارند. افزودن كافئین كه از مواد ضروری نوشابه‌های گازدار است هم اثر این تونل وحشت را بارها افزایش می‌دهد. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :‌هفته نامه زندگی مثبت

کد: 4682 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد بازدید: 4646 ساعت: 2:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
8 ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.