بار خیار با طعم حشیش فرمانده انتظامی استان یزد از کشف 298 کیلوگرم حشیش توسط ماموران ایستگاه ایست و بازرسی شهید مدنی شهرستان مهریز خبر داد.
تا اطلاع ثانوی زعفران نخرید عضو شورای ملی زعفران از بی‌ثباتی قیمت و گرانی بی‌دلیل زعفران در بازار داخلی خبر داد و گفت:‌ دلالان طی ماه گذشته زعفرانی را که به کمترین قیمت از کشاورزان خریده‌اند کیلویی چهار میلیون و 500 تا پنج میلی . . .
گلایه وزیر بهداشت از اظهارنظرهایی که توقعات را بالا برده است وزیر بهداشت با اشاره به اجرایی شدن طرح هدفمندی یارانه‌ها از برخی اظهارنظرها گلایه کرد و گفت: افرادی که در این حوزه مسئولیت نداشتند وعده‌هایی دادند که در کوتاه مدت محقق شدنی نیست.
بررسی حکم مجدد پلمپ کارخانه روغن نباتی "قو" رئیس کمیسیون سلامت،‌ محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، از در دستورکار قرار گرفتن حکم مجدد پلمپ کارخانه روغن نباتی قو در جنوب تهران به دلیل عدم خروج این کارخانه طی 20 سال گذشته بر اساس موارد و ا . . .
500 سفره غذای سالم و تهیه کیک 10 طبقه در برج میلاد معاون ارتقای سلامت شهرداری تهران برنامه‌های شهرداری را در هفته سلامت تشریح کرد و گفت: برپایی جشنواره 500 سفره غذای سالم به همراه رونمایی از کیک سالم 10 طبقه که از مواد لبنی و میوه تهیه شده در برج میلا . . .
اقشار آسیب پذیر سبد غذایی دریافت می‌کنند با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر سبد غذایی متناسب با نیاز این افراد توزیع می‌شود.
خانه پر مهر با رزق حلال رادیو معارف با برنامه زنده «خانه مهر» به بررسی تاثیر رزق حلال و حرام در خانواده می‌پردازد.
صفحه 80 از 107  اول  قبلی   75    76    77    78    79    80    81    82    83    84    85   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
زنجبیل میل جنسی را کم می‌کند یا زیاد؟ متخصصان طب سنتی اعتقاد دارند زنجبیل، هم می‌تواند تقویت‌‌کننده نیروی جنسی باشد و هم تضعیف‌کننده آن.