تغذیه مناسب راهی برای مواجهه با کرونا ویروس


یک متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: رعایت اصول بهداشتی مهمترین عامل برای مقابله با هر نوع بیماری ویروسی بویژه بیماری کرونا ویروس است.

به گزارش لقمه، دکتر میثم یوسفی در این رابطه اظهار کرد: شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون، استفاده از دستمال در زمان عطسه و سرفه از مواردی است که نه تنها برای مقابله با بیماری کرونا ویروس، بلکه باید برای هر بیماری ویروسی دیگر مانند سرماخوردگی نیز رعایت کنیم.

وی همچنین تغذیه مناسب را راهی برای ایمن سازی بدن در مواجهه با بیماری کرونا ویروس عنوان کرد و گفت: استفاده از ماسک جراحی که در همه داروخانه‌ها نیز موجود است، می تواند از انتقال قطرات تنفسی آلوده جلوگیری کند.

یوسفی با بیان اینکه راههای انتقال ویروس‌ها شبیه به هم هستند، گفت: برحسب اندازه ویروس راه‌های انتقال کمی متفاوت می‌شود به عنوان مثال ویروس‌های کوچکتر راحت‌تر منتقل می‌شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این رابطه افزود: کرونا ویروس جزو ویروس‌های سنگین است در نتیجه فواصل خیلی طولانی را نمی‌تواند طی کند و از فیلترهای ریز هم عبور نمی‌کند. بنابراین تا شناخته شدن خصوصیات ذاتی و رفتاری ویروس کرونا به طور کامل قضاوت دقیق نمی‌توان کرد.

این متخصص عفونی گفت: بنابراین توصیه می‌شود برای مقابله با کرونا ویروس، اصول بهداشتی را رعایت کنیم و از آلوده شدن با قطرات تنفسی افراد آلوده اجتناب کنیم.

وی ادامه داد: زائرانی که به خانه خدا مشرف می شوند در زمان سفر خود حتما اصول بهداشتی بویژه شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون را رعایت کنند و از ماسک در مکان‌های شلوغ استفاده کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: در صورت ابتلا به این بیماری سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این بیماری بسیار اهمیت دارد.

یوسفی در پایان خاطرنشان کرد: مطالعه‌ای که بر سایر ویروس‌ها صورت گرفته، نشان داده است استفاده از ویتامین C، روی، سلنیوم و ورزش کردن، سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کند و افراد در برابر مقابله با ویروس‌ها مقاوم‌تر می‌شوند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6909 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2107 ساعت: 12:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
3 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
4 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 حماسه مهار کرونا در ایران قوی ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
7 احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
8 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
9 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
10 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.