رونمایی از بسته جدید حمل‌ونقلی تهران/گامی به سوی رکوردی تازه پایگاه خبری لقمه: معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران، از رونمایی بسته جدید حمل و نقلی پایتخت خبر داد.
سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در قسمت‌های سبز رنگ پوست سیب‌ زمینی و جوانه‌ها سمومی‌یافت می‌شود که می‌تواند بر روی سیستم عصبی و برخی فرآیندهای متابولیکی سلول‌های بدن تاثیر بگذارد.
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش پایگاه خبری لقمه: رییس دیوان عالی کشور از رد درخواست اعاده دادرسی محکومان پرونده چای دبش از جمله دو وزیر سابق دولت رئیسی خبر داد.
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر پایگاه خبری لقمه: محمد حسین پویانفر مداح درباره گرانی‌ مواد غذایی خطاب به پزشکیان نوشت: این مردم بی پناه چه گناهی کرده اند؟ تاوان بی کفایتی اطرافیان شما را چرا باید مردم بدهند؟
شام در سعادت‌آباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران پایگاه خبری لقمه: معاون مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی، از دستگیری ۵ نفر از اوباش به همراه ۲ صاحب رستوران در یکی از رستوران‌های سعادت‌آباد خبر داد.
سلام صبح بخیر با ساختار جدید روی آنتن می رود؛ چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه پایگاه خبری لقمه: برنامه صبحگاهی «سلام صبح بخیر» که اخیرا با چند حاشیه روی آنتن زنده مواجه شد و از آن جمله موضوع مربوط به «چای ماچا» بود، در فصل جدید، مجریانش را تغییر داده و از جعفر خسروی، مبینا نصیر . . .
مدیر موسسه آب دانشگاه تهران: پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توه . . .
صفحه 1 از 110   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده اگر می‌خواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحت‌تر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.