تست تشخیص کرونا رایگان شد پایگاه خبری لقمه: دبیرخانه شورای‌ عالی بیمه سلامت با ارسال نامه‌ای، رایگان شدن خود پرداخت (فرانشیز) تست تشخیصی کووید ۱۹ را به مراکز درمانی و تشخیصی کشور اعلام کرد.
ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند پایگاه خبری لقمه: در برنامه امروز «صبح پارسی» پژوهشگر حوزه سلامت درباره میزان خطر نوع جهش یافته ویروس کرونا و وضعیت شیوع این ویروس در کشور گفت.
چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست پایگاه خبری لقمه: نمی‌توان گفت که خود ابتلا به کووید، منجر به این بیماری می‌شود، بلکه تجویز داروهایی که برای درمان کووید پیشرفته می‌دهیم و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کنند، منجر به این موضوع می‌شوند.
روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت با اشاره به فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته، مجموع جانباختگان این بیماری را ۱۰۳ هزار و ۳۵۷ نفر اعلام کرد.
سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی: اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم پایگاه خبری لقمه: امیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی، در خصوص روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی به مجلس و فرایند تأیید صلاحیت آن‌ها در صحن علنی، همچنین واردات واکسن کرونا و اعمال محدودیت‌های کرونایی، توضیحاتی ا . . .
کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است پایگاه خبری لقمه: اقبال عمومی نسبت به لبنیات سنمتی و غیر استاندارد به دلیل کاهش قدرت خرید مردم ناشی از افزایش قیمت لبنیات در یک سال گذشته، خطر ابنلا به بیماری های مربوط به شیر را افایش داده است.
روش‌های جذب نذورات و اطعام نیازمندان در ماه محرم و صفر پایگاه خبری لقمه: همزمان با آغاز ماه محرم نهادهای مختلف اقداماتی را برای جذب نذورات مردمی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده در دستور کار خود قرار داده‌اند.
صفحه 23 از 100  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت