دبیر کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران تاکید کرد: کاهش بهره وری جامعه از پیامدهای چاقی کودکان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران مشکل اضافه وزن و چاقی کودکان ونوجوانان را معضلی جهانی عنوان کرد که در آینده موجب تحمیل هزینه های سنگین و کاهش بهره ورزی جوامع می ش . . .
درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: انار شیرین خاصیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های . . .
مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو: 40 درصد درآمد خانوارهای ایرانی صرف غذا می شود پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس آمار حدود 800 میلیون نفر در جهان از گرسنگی ظاهری و بالغ بر دو میلیارد نفر از گرسنگی پنهان رنج می‌برند که ای . . .
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران: باقی مانده سم در برنج را تکذیب می‌کنم طبق اطلاعات، آزمایشات و پایش‌هایی که انجام می‌شود با احتمال بیش از 99 درصد می‌گویم که باقیمانده سموم در برنج وجود ندارد و شاید سازمان غذا و دارو با آزمایش روی نمونه‌های خارجی به این نتیجه رسیده است.
ممنوعیت فروش سموم کشاورزی بدون نسخه مدیرکل دفتر آفت‎کش‎های سازمان حفظ نباتات کشور اعلام کرد: باتوجه به راه‌اندازی سامانه مونیتورینگ سموم کشاورزی، هیچ فروشنده‎ای حق ارائه سموم بدون نسخه گیاه‌پزشکی را ندارد.
کاهش واردات روغن پالم طی دو سال گذشته سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، سهم ۳۰ درصدی روغن پالم در صنایع غذایی است که بر همین اساس، در دو سال گذشته میزان واردات این نوع روغن به شدت کاهش یافته است.
صفحه 55 از 100  اول  قبلی   50    51    52    53    54    55    56    57    58    59    60   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟