دیناروند در پاسخ به خبرنگاران مطرح کرد: موجب بی اعتمادی مردم به استاندارد نمی‌شویم/ سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی است رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: سیاست ما جایگزین کردن نان صنعتی به جای سنتی است و به مردم توصیه می‌کنیم با وجود هزینه بیشتر اما نان صنعتی مصرف کنند.
معاون وزیر بهداشت در نشست خبری روز جهانی غذا: عمده نگرانی ما دسترسی مردم به غذای سالم است رئیس سازمان غذا و دارو گفت: میانگین کالری مصرفی در کشور 20 درصد و میانگین مصرفی شکر و روغن‌ها نیز هر کدام 20 درصد بیشتر از میانگین جهانی است در حالی که نمک نیز در کشور ما 2 برابر نیاز مصرف می‌شود.
واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن‌های خوراکی رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.
ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضائی خبر داد.
دیناروند خبر داد: تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود رئیس سازمان غذا و دارو بر ضرورت کنترل بیشتر مراکز علوم پزشکی بر تولیدات مواد غذایی و توزیع داروها تاکید کرد.
بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی در حال حاضر دو نوع آبلیموی صنعتی تولید می‌شود؛ یکی آبلیموهای 100 درصد طبیعی که با روش‌های استاندارد و بهداشتی به صورت صنعتی تولید می‌شوند و دیگری آبلیموهایی با فرمول‌های استاندارد است که در تولید آنها . . .
رادیو سلامت از مصرف سبزیجات و میوه ها می گوید برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبکه رادیویی سلامت، سه شنبه 14 مهر ماه، به موضوع «میوه و حبوبات منجمد شده» اختصاص دارد.
صفحه 55 از 98  اول  قبلی   50    51    52    53    54    55    56    57    58    59    60   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت