گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خانه‌های مسکونی در صنعت غذایی خود را شریک کرده‌اند ازجمله مشکلاتی است که به گفته صاحبان صنایع موجب زمین‌گیر شدن این صنعت شده است.
زعفران‌های سوغات حجاج از عربستان سرطان‌زا هستند مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو، موادی که با عنوان رنگ زعفران بویژه از کشور عربستان به ایران می‌آورند را کاملا سرطان‌زا خواند و نسبت به استفاده از رنگ و پودرهای زعفرانی . . .
در مراسم روز جهانی غذا؛ شرکت‌هایی که نشان سیب سلامت دریافت کردند معرفی شدند لیست شرکت‌های برگزیده‌ای که در روز جهانی غذا سیب، لوح و تندیس سلامت دریافت کردند، اعلام شد.
رئیس سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا: تقلبات غذایی معضل بسیار جدی است/ ایجاد شبکه شناسایی تقلبات غذایی معاون وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا گفت: در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو تکذیب کرد: پذیرایی از خبرنگاران با آب «دماوند» در نشست خبری دکتر دیناروند مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اخبار مربوط به وجود هرگونه آب آشامیدنی در نشست خبری روز گذشته را تکذیب کرد.
رئیس مرکز سلامت وزارت بهداشت خبر داد: ضوابط بهداشتی ماه محرم ابلاغ شد رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از ابلاغ دستورالعمل نظارت های بهداشتی ماه محرم و اعزام تیمی از کارشناسان و بازرسین مجرب بهداشت کشورمان به کشور عراق خبر داد.
واردات نوشابه گازدار طبق دستور سازمان غذا و دارو ممنوع شد معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم را کمتر از ۱۰ درصد انرژی روزانه معادل حدود ۵۰ گرم دانست.
صفحه 56 از 100  اول  قبلی   51    52    53    54    55    56    57    58    59    60    61   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه پاستیل باعث...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.