راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت را استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم بیان کرد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خبر داد: بازنگری در استاندارد نان/ تبلیغ غذاهای پرنمک، چرب و شیرین ممنوع! مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: یکی از عوامل مهم ابتلا به سرطان معده و پوکی استخوان مصرف نمک است.
مصرف هورمون‌های تسریع کننده رشد در مرغداری‌ها صحت ندارد معاون سلامت اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: شائبه مصرف هورمون‌های رشد و تسریع کننده رشد در سطح مرغداری‌های گوشتی صحت ندارد.
دستور جدید درباره روغن پالم روزنامه خراسان از یک دستور جدید درباره واردات روغن پالم خبر داد.
واکس سیب از خود میوه تولید می‌شود در پی طرح شایعه استفاده از واکس شیمیایی برای ماندگاری بیشتر سیب، مدیر کل دفتر میوه‌های سردسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: واکس مورد نظر به صورت طبیعی از خود میوه تولید می‌شود و هیچ ضرری برای انسان . . .
افزایش تولید خمیر مرغ در واحدهای زیرزمینی مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی گفت: کارخانه‌های بزرگ تولید خمیر مرغ که دارای برند بودند و استاندارد کافی را داشتند، توسط وزارت بهداشت پلمپ شدند که این مساله موجب شده واحدهای زیرز . . .
نوشیدنی‌های غیر استاندارد معرفی شدند مدیر کل اداره استاندارد تهران از کشف و توقیف حدود 60 هزار عدد نوشیدنی غیراستاندارد با نام‌های پرسپولیس و بریسکی خبر داد.
صفحه 60 از 94  اول  قبلی   55    56    57    58    59    60    61    62    63    64    65   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت