اصلاحیه یک خبر کمپوت آناناس با نام تجاری Leonard غیر مجاز نیست سازمان غذا و دارو اشتباه خود در غیر مجاز اعلام کردن یک نوع کمپوت را اصلاح کرد.
اصلاحیه سازمان غذا و دارو درباره اقلام غذایی غیرمجاز سازمان غذا و دارو خبری درباره اعلام هفت محصول غذایی غیرمجاز که پیش از این از سوی پایگاه خبری این سازمان منتشر شده بود را اصلاح کرد.
واردات خرمای مسموم کذب است چندی است که شایعه واردات خرمای مسموم از عراق مطرح شده که البته مسئولات وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی آن را رد کرده بودند واکنون سازمان ملی استاندارد این موضوع را کذب و بی‌اساس اعلام و تاکید کرد که . . .
7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد سخنگوی سازمان غذاو دارو با اعلام اسامی هفت محصول فاقد مجوز بهداشتی گفت: اعلام اسامی این متخلفین در راستای نظارت بر سطح عرضه محصولات صورت می‌پذیرد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران: 10 درصد نان‌ها جوش شیرین دارند/ وزارت بهداشت پیگیری کند مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با وجود ممنوعیت مصرف جوش شیرین در نان، 10 درصد نانوایی‌ها از جوش شیرین استفاده می‌کنند که پیگیری آن با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
عدم آشنایی عطاری‌ها با گیاهان دارویی را جدی بگیرید یک پژوهشگر گیاهان دارویی ضمن تاکید بر لزوم نظارت بیشتر بر حوزه طب سنتی از سوی وزارت بهداشت، گفت: گیاهان دارویی موجود در عطاری‌ها کیفیت لازم را ندارند و اغلب فروشندگان عطاری‌ها با گیاهان دارویی آشنایی . . .
بیش از 54 درصد ایرانی‌ها به عارضه پرفشاری خون مبتلایند عضو تیم علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی با بیان اینکه 54 درصد ایرانی‌ها دچار عارضه پرفشاری خون هستند، گفت: ایران در بین 192 کشور از نظر ابتلا به عارضه پرفشاری خون، رتبه 67 را دارد.
صفحه 64 از 100  اول  قبلی   59    60    61    62    63    64    65    66    67    68    69   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت