تزیین جذاب هندوانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید به سادگی یک هندوانه را تزئین کنید و در عین حال زیبا و جذاب باشد.
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید یکی از غذا های پرطرفدار که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است ، ماکارونی است با ما همراه باشید تا بتوانید با ایده های خلاق ماکارونی های خود را زیبا تزیین کنید.
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
طراحی روی هندانه برای شب یلدا (1)+ تصویر پایگاه خبری لقمه: روش‌های متنوع و زیبای دیگری نیز برای تزئین هندوانه وجود دارد که با مشاهده تصاویر می‌توانید به راحتی آنها را اجرا کنید.
آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی این روزها ژله به شکل ها و فرم های مختلف تهیه می شود. در زیر روشی را به شما یاد می دهیم که در آن ژله را به شکل توت فرنگی سرو کنید.
روش تهیه تصویری کیک لازانیا لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه این روزهاست که مادرها هم در طبخ آن تبحر دارند.
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس حلوا را می توانید به شکل بته جقه نیز تزیین کنید که مراحل آن به شرح زیر است.
1    2    3   
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند