تزیین جذاب هندوانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید به سادگی یک هندوانه را تزئین کنید و در عین حال زیبا و جذاب باشد.
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید یکی از غذا های پرطرفدار که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است ، ماکارونی است با ما همراه باشید تا بتوانید با ایده های خلاق ماکارونی های خود را زیبا تزیین کنید.
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
طراحی روی هندانه برای شب یلدا (1)+ تصویر پایگاه خبری لقمه: روش‌های متنوع و زیبای دیگری نیز برای تزئین هندوانه وجود دارد که با مشاهده تصاویر می‌توانید به راحتی آنها را اجرا کنید.
آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی این روزها ژله به شکل ها و فرم های مختلف تهیه می شود. در زیر روشی را به شما یاد می دهیم که در آن ژله را به شکل توت فرنگی سرو کنید.
روش تهیه تصویری کیک لازانیا لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه این روزهاست که مادرها هم در طبخ آن تبحر دارند.
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس حلوا را می توانید به شکل بته جقه نیز تزیین کنید که مراحل آن به شرح زیر است.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.