اختلالات خوردن7 اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازایی را در زنان افزایش می دهد, اما اگر تحت درمان قرار گیرند ممکن است به وضعیت نرمال بازگشته و قدرت باروری خود را دوباره بدست آورند.
تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشتر) یك دوره ی جادویی است. رعایت كردن شیوه ی زندگی سالم در زمان باردادی،قبل و بعد از آن ، كلیدی برای سلامت مادر و نوزاد است.
زنان باردار دارچین نخورند پایگاه خبری لقمه: یک پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف چوب، دمنوش یا پودر گیاه دارچین برای مبتلایان به آلرژی هیچگونه ضرر و مانعی ندارد.
فواید خوردن توت فرنگی در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: می توان ادعا كرد كه میوه توت فرنگی باید در رژیم غذایی همه زنان باردار مصرف شود، چون این میوه بسیار آبدار بوده و فواید زیادی هم برای سلامتی کلی بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افر . . .
سنجد برای کاهش تهوع زنان باردار بسیار مفید است/خواص شکوفه سنجد پایگاه خبری لقمه: یک پژوهشگر طب سنتی گفت: به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است, توصیه می‌شود, پس از بیدار شدن از خواب - دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. همچمنین مصرف سنجد برای زن . . .
کمبود ویتامین B۱۲ در طول بارداری و افزایش ریسک دیابت نوزاد پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، مادران مبتلا به کمبود ویتامین B۱۲ در طول بارداری ممکن است کودک شان را در معرض بیماری های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ قرار دهند.
ارتباط مصرف ماهی در طول بارداری و کاهش ریسک آلرژی غذایی کودک پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، زنانی که در طول بارداری ماهی چرب مصرف می کنند موجب می شوند ریسک ابتلای کودک شان به آلرژی های غذایی کاهش یابد.
1    2    3    4    5    6   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود یک کارشناس سبزی و صیفی‌جات اظهار کرد: بهتر است اسفناج به‌همراه گوشت مصرف شود.
کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.

حامیان