صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
فعالیت ۹۸ درصدی بخش خصوصی در صنعت غذایی کشور
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۹۸ درصد صنعت غذایی کشور اعم از تولید، صنایع تبدیلی و صادرات متعلق به بخش خصوصی است.
تولید قطعی ۱۱.۵ میلیون تن گندم در کشور/ افزایش نرخ خرید تضمینی گندم
پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی از تولید قطعی ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم درسال زراعی گذشته در کشور خبر داد و گفت: این میزان تولید نسبت به سال قبل با رشدی ۳.۵ میلیون تنی روبهرو ب . . .
دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟
پایگاه خبری لقمه: طی دو هفته اخیر شاهد افزایش قیمت تخم مرغ بودیم این در حالی است که بر اساس گفته تولیدکنندگان، کشور با مازاد تولید تخم مرغ رو به رو است.
ضرورت فرهنگسازی، آموزش و ترویج حفاظت از خاک
پایگاه خبری لقمه: سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی بر فرهنگسازی، آموزش و ترویج حفاظت و مدیریت بهرهبرداری از خاک در کشور تاکید کرد.
تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار
پایگاه خبری لقمه: نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی از وزیر کشاوری خواست که اجازه ندهد حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار تضییع شود.
سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی منصوب شد
پایگاه خبری لقمه: در حکمی از سوی سیدجواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری به سمت سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی منصوب شد.
رویکرد «کشت قراردادی» حمایت از کشاورزان است
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: رویکرد ما در کشت قراردادی، حمایت از کشاورزان است.
صفحه 14 از 44
اول
قبلی
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تلخی زیتون اینگونه از بین می رود
اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...
بخور و نخورهای گرممزاجها
یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...
پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار
با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خودتان لوازم آرایش و لایهبردار طبیعی بسازید
ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید
برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید
غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد
از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است