وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با درخواست سرپرست سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر لغو ابطال بخشنامه منع اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای مبدا صادرکننده انواع گوشت به ایران موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، وحید صالحی، سرپرست سازمان دامپزشکی گفت: پیرو لزوم تأمین و تضمین بهداشت و سلامت دام وارداتی به کشور و با توجه به اینکه بر اساس پروتکل و الزامات بهداشتی مربوطه، برخی از فرآورده‌های خام گوشتی قابلیت ترخیص و ورود به کشور را نداشته و این امر منجر به سردرگمی بسیاری از شرکت‌های واردکننده و خصوصی می‌شد؛ پس از پیگیری صورت گرفته این سازمان و مساعدت وزیر جهاد کشاورزی با درخواست ابطال بخشنامه پیشین مبنی بر عدم اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای مبدا موافقت گردید تا پس از سال‌ها و طی ابلاغیه‌ای جدید، بخشنامه پیشین ملغی گردد.

 
وی با بیان اینکه بخشنامه حدود ۵ سال پیش با توجه به وضعیت تحریم‌ها علیه کشور و عدم امکان عودت محموله‌های دارای مشکلات احتمالی بهداشتی به کشور مبدا یا ارسال به کشور ثالث، منجر به امحا یا ابدال بر اساس دستورالعمل‌های جاری و ضوابط بهداشتی می‌شد، افزود: این امر موجب عدم رفع تعهد ارزی واردکنندگان و از بین رفتن سرمایه ملی و مختل شدن تنظیم بازار می‌گردید.
 
صالحی با بیان اینکه با ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی مقرر شده تا از این پس در صورت نیاز و ضرورت در چارچوب قوانین و مقررات جاری و دستورالعمل بهداشتی و ضوابط قرنطینه‌ای تخصصی نسبت به برنامه ریزی و اعزام ناظرین بهداشتی کارآزموده و متعهد جهت استقرار در کشتارگاه‌های مجاز کشورهای خارجی و اعمال نظارت عالی بهداشتی مربوط به تولید و ارسال محموله‌های گوشت قرمز و گوشت مرغ (به صورت تازه، منجمد و …) اقدام گردد، تصریح کرد: بر اساس تاکید وزیر جهاد کشاورزی همچنین مقرر شده است تا در خصوص نظارت بهداشتی بر واردات دام زنده (اعم از کشتاری و پرواری) با هماهنگی سایر معاونت‌ها و دفاتر مرتبط، از سوی سازمان دامپزشکی کشور، اقدام مقتضی معمول گردد.
 
گفتنی است در حال حاضر ایران حسب شرایط اقتصادی کشور و نیاز به تأمین بخشی از گوشت قرمز و مرغ مصرفی خود از ۱۴ کشور، فرآورده خام دامی وارد می‌کند که برای پیشگیری از مشکلات بعدی مشاهده هرگونه مورد خلاف پروتکل بهداشتی، نیاز به اعزام ناظرین بهداشتی دارد. بنابراین ابطال بخشنامه پیشین، پس از سال‌ها اتفاق مثبتی است.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15279 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 898 ساعت: 8:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.