وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: در شرایطی که هرساله شهریورماه برای سال زراعی جدید درخصوص نرخ تضمینی گندم تعیین تکلیف می‌شد، اما امسال دولت و به ویژه وزارت جهاد کشاورزی مسیر متفاوت تری را پیش گرفته است و چند ماه مان . . .
واردات دام پایه پروار در حال انجام است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات دام پایه پروار برای تأمین گوشت مورد نیاز بازار در حال انجام است.
عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود در ماه‌های اخیر، بازار برنج دستخوش نوساناتی شد، رشد قیمت برنج ایرانی و وارداتی، کمبود عرضه و نقش دلالان موجب نگرانی مصرف‌کنندگان شد که در این گزارش، به بررسی دلایل گرانی برنج و اظهارات و راهکارهای ارا . . .
با ورود نخستین محموله سیب‌زمینی به کشور؛ قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد پایگاه خبری لقمه: یک مسئول دولتی با بیان اینکه نخستین محموله سیب زمینی وارد کشور شد، گفت: با تنظیم بازار با چرخه تولید داخل و چرخه مصرف در کشور، واردات سیب‌زمینی قطع خواهد شد.
سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از تولید ۴۰ درصد گوشت قرمز کشور توسط دامداری های کوچک‌مقیاس خبر داد.
اینفوگرافیک؛ بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی پایگاه خبری لقمه: با شروع فصل سرد زمستان خوراکی هایی ویژه این فصل را می توانید بخورید که از بیماری در امان بمانید.
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی . . .
صفحه 4 از 51  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.