وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: در شرایطی که هرساله شهریورماه برای سال زراعی جدید درخصوص نرخ تضمینی گندم تعیین تکلیف می‌شد، اما امسال دولت و به ویژه وزارت جهاد کشاورزی مسیر متفاوت تری را پیش گرفته است و چند ماه مان . . .
واردات دام پایه پروار در حال انجام است پایگاه خبری لقمه: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واردات دام پایه پروار برای تأمین گوشت مورد نیاز بازار در حال انجام است.
عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود در ماه‌های اخیر، بازار برنج دستخوش نوساناتی شد، رشد قیمت برنج ایرانی و وارداتی، کمبود عرضه و نقش دلالان موجب نگرانی مصرف‌کنندگان شد که در این گزارش، به بررسی دلایل گرانی برنج و اظهارات و راهکارهای ارا . . .
با ورود نخستین محموله سیب‌زمینی به کشور؛ قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد پایگاه خبری لقمه: یک مسئول دولتی با بیان اینکه نخستین محموله سیب زمینی وارد کشور شد، گفت: با تنظیم بازار با چرخه تولید داخل و چرخه مصرف در کشور، واردات سیب‌زمینی قطع خواهد شد.
سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از تولید ۴۰ درصد گوشت قرمز کشور توسط دامداری های کوچک‌مقیاس خبر داد.
اینفوگرافیک؛ بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی پایگاه خبری لقمه: با شروع فصل سرد زمستان خوراکی هایی ویژه این فصل را می توانید بخورید که از بیماری در امان بمانید.
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی . . .
صفحه 4 از 51  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.