افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران، بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه‌ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه ازطریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستورکار قرار گرفته و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال ۵ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است.

 
وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدف گذاری انجام شده، گفت: ۱۳۴ درصد هدف گذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود.
 
 برادری با اشاره به ورود روزانه ۱۴۵۰ تا ۱۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز جهت رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و گفت: در ۷ ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۷۸۰ بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرف میادین میوه و تره بار انجام شده که ۱۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی ها صادر و واحدهای متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند.
 
بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، وی تاکید کرد: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود، و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15684 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر بازدید: 636 ساعت: 5:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.