افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر گفت: از ابتدای امسال تاکنون، بالغ بر ۱۱ میلیون و ۴۶۳ هزارقطعه جوجه ریزی انجام شد که باتوجه به جوجه ریزی مناسب و افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران، بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه‌ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه ازطریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستورکار قرار گرفته و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال ۵ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است.

 
وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدف گذاری انجام شده، گفت: ۱۳۴ درصد هدف گذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود.
 
 برادری با اشاره به ورود روزانه ۱۴۵۰ تا ۱۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز جهت رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و گفت: در ۷ ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۷۸۰ بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرف میادین میوه و تره بار انجام شده که ۱۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی ها صادر و واحدهای متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند.
 
بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، وی تاکید کرد: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود، و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15684 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر بازدید: 3 ساعت: 5:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
4 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
5 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
10 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.