صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
افزایش ذخایر جهانی گندم
ذخایر جهانی گندم پیش از برداشت محصول سال آینده به دلیل رکورد بالایی که کشاورزان امسال برداشت میکنند، بزرگتر از پیشبینیهای اولیه خواهد بود.
برگزاری کمیته فنی پرورش ماکیان
شصت و نهمین جلسه کمیته فنی مرغ بومی و هیجدهمین نشست کمیته فنی سایر ماکیان کشور به میزبانی استان یزد برگزار شد.
کاهش مازاد جهانی شکر
شرکت کینگزمان پیشبینی کرد که مازاد جهانی شکر به دلیل تولید بیشتر اتانول در برزیل در فصل زراعی 2014-2013 کمتر از پیشبینیهای قبلی خواهد شد.
عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید میکنند
مدیرکل امور تعاونیها و نظام بهرهبرداری امور عشایر کشور گفت: عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید میکنند.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی
شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است . . .
طرز تهیه كیک سـیب با مارمـالاد
این کیک در كشور نروژ به عنوان دسر استفاده می شود.
چند دلیل خوب برای خوردن کلمها
کلمها را «سوپر سبزی» بدانید. یعنی اینکه یک تنه قادرند کلی فایده به بدنتان برسانند. این مواد غذایی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند.
صفحه 1013 از 1755
اول
قبلی
1008
1009
1010
1011
1012
1013
1014
1015
1016
1017
1018
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند
مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...
چه کسانی وقتی به رستوران میروند، سالاد نخورند!
یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...
وقتی بیماریم چه بخوریم؟
وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی
پس از چالشهای موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
فوتوفنهای نگهداری آبغوره و آبلیمو
به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
مدیریت استراتژیک در رستوران
متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
آشنایی با سوپرمنهای دنیای تغذیه
ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تکتک ما در گرو همین مواد غذایی است که میخوریم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است