صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
چرا به جای واردات گوشت، دامداریهای خالی فعال نمیشوند؟
سالانه بیش از 950 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید میشود که طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی جوابگوی 90 درصد از نیاز کشور بوده و تنها 10 درصد از مصرف جامعه باید از طریق واردات انجام شود اما مشکلات و حواشی . . .
تصمیمهای جدید تخممرغی و تعیین قیمت تولید و مصرف برای یکسال
طبق تصویب کمیته تخصصی تعادل تولید تا مصرف قیمت کف هر کیلوگرم تخممرغ 2700 تومان، قیمت سقف 3100 تومان برای فروش در مرغداری تعیین شد و همچنین قیمت کف این محصول برای مصرفکننده کیلویی 3300 تومان (شانهای . . .
برنامه سبد غذایی مطلوب بزودی ابلاغ می شود
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، از انجام طرح مطالعه کشوری ریزمغذیها و ابلاغ برنامه سبد غذایی مطلوب خبر داد.
ایرانشناسانی که با خوردن چلوکباب عاشق کشورمان شدهاند!
کیومرث امیری، سردبیر فصلنامه «نامه ایران و اسلام» گفت: بعضی از ایرانشناسان با خوردن چلوکباب ایرانی عاشق ایران شدهاند.
«یلدا»؛ شب بلند گرانیها
مردم در حالی به استقبال شب یلدا می روند که قیمت انواع خشکبار افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و قیمت هر کیلوگرم هندوانه از مرز 4 هزار تومان عبور می کند.
چای سبز به درمان کبد چرب کمک میکند
محققان دریافتند که چای سبز میتواند به درمان کبد چرب کمک کند.
فهرست قیمت انواع میوه در آستانه شب یلدا/ گرانی نارنگی به خاطر باران
عضو هیئت مدیره میوه و سبزی کشور با اعلام آخرین قیمت میوههای شب یلدایی، از افزایش قیمت نارنگی در روزهای بارانی شهر تهران خبر داد.
صفحه 1467 از 1756
اول
قبلی
1462
1463
1464
1465
1466
1467
1468
1469
1470
1471
1472
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...
تغذیه در کودکان ورزشکار(۲)
پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...
استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها
پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها
یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
لاغری آسان با 10 سم زدای طبیعی
هنگامی که در حال اجرای برنامه سم زدایی خود هستید، حتماً ظرف غذایی را همراه خود داشته باشید تا غذاهای مورد نیاز در این دوره را بتوانید با خود به هر جایی ببرید؛ از محل کار گرفته تا مهمانی خانه دوستان.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماریهایی مانند آسیبهای مغزی، عقب افتادگی ذهنی و بیماریهای کلیوی میشود.
پروتئین به چه دردی میخورد؟
پروتئینها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمونها، آنزیمها و آنتی کورها (همان پادتنها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است