صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
گوشت شترمرغ در دسته گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
به گزارش لقمه، وقتی صحبت از تامین پروتئین با خوردن گوشت به میان میآید گوشت شترمرغ نسبت به بسیاری از گوشتهای قرمز دیگر دارای اولویت است.
این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است ولی از لحاظ ارزش تغذیهای از مقام بالاتری برخوردار است.
گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد.
رنگ قرمز تیرهتر این گوشت، نسبت به گوشتهای گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالاتر آهن در آن میباشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه میشود.
بهترین منابع غذایی حاوی آهن برای مقابله با کم خونی
این گوشت نسبت به گوشتهای هم ردیف خود از مقدار کلسترول و کالری پایینتری برخوردار است و همچنین به علت ایدهآل بودن سطح PH، به مبارزه با باکتری ای کولای و نیز سالمونلا کمک موثری میکند.
مقدار چربی موجود در گوشت شترمرغ، کمتر از نصف مقدار موجود در گوشت مرغ است.
گوشت شترمرغ برای افرادی که میخواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد.
گوشت شترمرغ به دلیل داشتن سدیم بسیار کم برای بیماران فشار خونی بسیار مفید است.
این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-3 فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.
ارزش تغذیهای 100 گرم گوشت شترمرغ:
چربی: 3 گرم
آهن: 3.2 میلیگرم
کلسترول: 81 میلیگرم
پروتئین: 26.9 گرم
کالری: 142
نکته:
این گوشت به خاطر چربی کمی که دارد نسبت به دیگر انواع گوشت، سریعتر پخته میشود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2099
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۱ آبان
بازدید:
6750
ساعت:
8:26 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
4
سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
7
سهم دامداری های کوچکمقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
10
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
در مصرف میوه زیاده روی نكنید
با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید
ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...
تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان
به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوهای
غلات کامل یا سبوسدار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل میدهند و از جمله سالمترین مواد غذایی محسوب میشوند که بهتر است همه گروههای سنی از آن استفاده کنند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان
پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر
خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
راهنمای خرید عسل در خوانسار
پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است