صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
گزارش و مقالات
>
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ
گوشت شترمرغ در دسته گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
به گزارش لقمه، وقتی صحبت از تامین پروتئین با خوردن گوشت به میان میآید گوشت شترمرغ نسبت به بسیاری از گوشتهای قرمز دیگر دارای اولویت است.
این گوشت اگر چه از لحاظ طعم و بافت، بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است ولی از لحاظ ارزش تغذیهای از مقام بالاتری برخوردار است.
گوشت شترمرغ سرشار از پروتئین بوده و هیچ گونه چربی ناسالمی در آن وجود ندارد.
رنگ قرمز تیرهتر این گوشت، نسبت به گوشتهای گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالاتر آهن در آن میباشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه میشود.
بهترین منابع غذایی حاوی آهن برای مقابله با کم خونی
این گوشت نسبت به گوشتهای هم ردیف خود از مقدار کلسترول و کالری پایینتری برخوردار است و همچنین به علت ایدهآل بودن سطح PH، به مبارزه با باکتری ای کولای و نیز سالمونلا کمک موثری میکند.
مقدار چربی موجود در گوشت شترمرغ، کمتر از نصف مقدار موجود در گوشت مرغ است.
گوشت شترمرغ برای افرادی که میخواهند رژیم لاغری بگیرند بهترین گزینه است زیرا علاوه بر چربی کم، خاصیت سیرکنندگی فراوان دارد.
گوشت شترمرغ به دلیل داشتن سدیم بسیار کم برای بیماران فشار خونی بسیار مفید است.
این گوشت به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-3 فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.
ارزش تغذیهای 100 گرم گوشت شترمرغ:
چربی: 3 گرم
آهن: 3.2 میلیگرم
کلسترول: 81 میلیگرم
پروتئین: 26.9 گرم
کالری: 142
نکته:
این گوشت به خاطر چربی کمی که دارد نسبت به دیگر انواع گوشت، سریعتر پخته میشود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری کنید.
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
2099
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۱ آبان
بازدید:
6317
ساعت:
8:26 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2
آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3
صادرات تخم ماهی قزلآلا از آذربایجانشرقی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4
علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
5
قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6
بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7
وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9
کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
11
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میانوعهدههای انرژیزا برای دانش آموزان
یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژیز...
ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟
پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...
آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر میزند
دستگاههای نظارتی، در بررسیهایی که از کارخانههای...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کنترل تغذیه نوجوانان
نوجوانی دوره رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده میشود حتی تغذیه.
مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید
سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را میتوان «تلهی چربیها» نامید.
خوراکیهایی با کالری منفی و صفر کدامند
مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد
مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش میدهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است