انار از بین برنده غم و اندوه/هندوانه سرشار از ویتامین A و C


یک متخصص تغذیه گفت: دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، از بین برنده غم و اندوه، افزایش هوش آدمی، درمان قند، خستگی و کاهش استرس تنها برخی از خواص انار است. انار ایران یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصیت ضد سرطان است.

دکتر علی اکبر سهیلی آزاد متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا ، در مورد خوراکی‌هایی که در آخرین شب پاییز به عنوان میوه، شام و تنقلات مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: میوه‌ها، آجیل و مغزهایی که در این شب مورد استفاده قرار می گیرد ضمن اینکه سرشار از ویتامین و انرژی هستند دارای آنتی اکسیدان قوی بوده و ضد سرطان به شمار می روند.


وی در ادامه از سبزی پلو با ماهی یا کوکو و قرمه سبزی به عنوان غذاهایی که طبق رسوم در این شب مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: این غذاها معمولا از سبزی‌هایی تشکیل شده که سرشار از ویتامین هستند و علاوه بر آن شامل بهترین رژیم غذایی که ترکیبی از غذاهای حیوانی و گیاهی است به شمار می رود.


این متخصص تغذیه گوشت ماهی را سرشار از پروتیین‌ها، کلسیم و فسفر دانست و گفت: چربی موجود در ماهی‌ها از نوع اسیدهای چرب غیراشباع هستند که دارای چند پیوند دوگانه و غیرچرب هستند که در درمان بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون بسیار مفید است.


دکتر سهیلی آزاد از میوه‌هایی نظیر مرکبات، سیب، انار و هندوانه که در این شب مورد استفاده قرار می‌گیرد نام برد و گفت: مرکبات شامل پرتغال، نارنگی و لیمو شیرین است که مقادیر زیادی ویتامین C، آب و ویتامین‌های محلول در آن است.


این متخصص تغذیه با بیان این که از ویژگی‌های هندوانه می توان به منبع غنی ویتامین A و ویتامین C آن اشاره کرد، گفت: این میوه پرفایده التهاباتی را که در بیماری‌هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد را نیز از بین می برد.


دکتر سهیلی آزاد دفع مضرات دخانیات، تقویت معده، افزایش هوش، درمان قند، خستگی و کاهش استرس را برخی از خواص انار دانست و افزود: انار ایران یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارای خاصیت ضد سرطان است و در ضمن از بین برنده غم و اندوه نیز است که بهترین نمونه آن در سطح جهان در کشور ما تولید می شود.


این متخصص تغذیه با بیان اینکه انواع تنقلات مصرفی در این شب از قبیل تخم کدو، تخم هندوانه و انواع مغزها نظیر پسته، گردو، بادام، نخود، کشمش و انجیر خشک منبع خوب انرژی است، گفت: این مواد هریک به تنهایی مقدار زیادی انرژی دارند و هر کدام از آنها دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند و این دانه‌ها علاوه بر، داشتن ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی نیز دارند و ضد سرطان هستند.


وی در پایان با اشاره به اینکه هنگام سوخت و ساز غذاهای مصرفی در بدن واکنش های بیوشیمیایی رخ می دهد که موجب آزاد شدن یون می‌شود، افزود: تکثیر این یون‌ها خطر ابتلا به سرطان را در پی دارد که می توان با مصرف آنتی اکسیدان ها اثرات سوء این یون‌ها را از بین برد و از ابتلا به سرطان پیشگیری کرد.




کد: 2574 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ آذر بازدید: 3114 ساعت: 6:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت