تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی پایگاه خبری لقمه: اتاق بازرگانی تهران از برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش‌های مجازی و پذیرش هیئت‌های اقتصادی در ماه‌های پیش‌رو خبر داد.
آیا زنجیره تامین موادغذایی تهدید می شود؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان اقتصاد جهانی اظهار کردند: اگر جنگ روسیه و اوکراین بیش از حد انتظار طول بکشد، چالش‌ها در بازارهای موادغذایی و انرژی می‌تواند بسیار بدتر و منجر به اختلالات قابل ‌توجهی در زنج . . .
اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با انتقاد از سیاست های وزارت جهاد در زمینه تامین و توزیع نهاده های دامی گفت:۵۰ روز از جوجه ریزی برخی واحدها می گذرد اما آنها هنوز نهاده نگرفته . . .
کدام کشورها دوشنبه را عید سعید فطر اعلام کردند؟ پایگاه خبری لقمه: همزمان با شب‌های پایانی ماه مبارک رمضان و در آستانه حلول ماه شوال، تا کنون 14 کشور اسلامی دوشنبه را عید فطر اعلام کردند.
وعده وزارت کشاورزی به تولید کنندگان برای تامین نهاده های دامی پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهادکشاورزی گفت: وزارت جهادکشاورزی درصدد تامین نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان است و برای همین تولیدکنندگان هیچ نگرانی‌ از این بابت نداشته باشند.
قیمت کالاهای اساسی در هفته دوم اردیبهشت ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: بررسی وضعیت بازار کالاهای اساسی در هفته دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حاکی از این است که قیمت کالاها همچنان گران است و در برخی موارد از جمله شکر و روغن، کمبود عرضه وجود دارد.
اعتراض بخش خصوصی به وضعیت واردات برنج پایگاه خبری لقمه: انجمن واردکنندگان برنج در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور درباره تصمیم‌گیری‌های سلیقه‌ای بدون هماهنگی با تشکل‌ها هشدار داد و اعلام کرد که این اقدامات منجر به تعطیلی تجارت برنج می‌شو . . .
صفحه 155 از 1759  اول  قبلی   150    151    152    153    154    155    156    157    158    159    160   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.