رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل پایگاه خبری لقمه: از جمله مشکلات کشت انگور و تولید کشمش در استان قزوین کمبود آب است.
کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه تشکیل شد پایگاه خبری لقمه: اولین نشست مدیران پایگاه‌های خبری با موضوع تشکیل کمیته مدیران پایگاه‌های خبری انجمن صنفی مدیران رسانه عصر روز گذشته ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در محل موزه ملی ارتباطات برگزار شد.
یک طرح عجیب از سوی شهرداری تهران؛ فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
پیش بینی رشد افزایش قیمت گوشت در ماه های آینده افزایش قیمت گوشت در ماه‌های آینده با رشد 40 درصدی عرضه دام به کشتارگاه‌های کشور نسبت به سال گذشته از هم‌اکنون پیش‌بینی می‌شود و دولتمردان باید به فکر باشند.
چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟ پایگاه خبری لقمه: قیمت برخی از صیفی جات در بازار بالا رفته است. افزایش قیمتی که رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی علت آن را گرانی در مبدا و جایگزینی محصولات مناطق گرمسیری با سردسیری عنوان کرد.
استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران پایگاه خبری لقمه: سیداحسان مصطفوی رییس سازمان جهانی مدیریت و تولید زعفران (OSEC) با اشاره به اینکه از پتانسیل‌های موجود در فاروج می‌توان برای ساخت انبارهای بورس زعفران بهره برد تا کشاورزان و زعفرانکار . . .
نکاتی برای بهتر دیده شدن در فضای مجازی؛ ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
صفحه 156 از 1741  اول  قبلی   151    152    153    154    155    156    157    158    159    160    161   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  غذاهای عضله آور برای مردان بسیاری از افراد با وجود ورزش های مستمری که انجام م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
از بین بردن پف زیر چشم با مواد غذایی پف زیر چشم تان را اینگونه از بین ببرید.