کاهش خطر تصلب شریان با مصرف دوز بالای ویتامین D پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، مصرف دوز بالا ویتامین D احتمالا ریسک سفتی عروق و تصلب شریان را که فاکتور پرخطر اصلی بیماری های قلبی-عروقی و مرگ است را در افراد چاق مواجه با کمبود این ویتامین کاهش می . . .
نقش کلیدی رژیم غذایی در سلامت و شادی کودکان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌ها نشان می‌دهد رژیم غذایی سالم برای حفظ سلامت و متعاقبا احساس شادی در کودکان یک فاکتور کلیدی است.
تهران میزبان هجدهمین اجلاس جهانی آب می شود پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر نیرو گفت: اجلاس جهانی آب در تاریخ ۲۵ دی‌ماه با حضور بیش از ۱۱۰ کشور جهان به مدت دو روز و به همت بنیاد جهانی انرژی در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
مرکز آمار ایران گزارش داد؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی در یک ماه گذشته مرکز آمار ایران گزارش متوسط قیمت مناطق شهری کل کشور برای اقلام خوراکی منتخب در آذر ماه ١٣٩٦ را اعلام کرد.
سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت: تقریبا به جز دو استان سمنان و خراسان رضوی، همه استانها با این بیماری درگیر شده اند.
اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم پایگاه خبری لقمه:این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است.
صفحه 264 از 1756  اول  قبلی   259    260    261    262    263    264    265    266    267    268    269   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.