چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن چای بیش از اندازه داغ خطر سرطان مری را در افراد سیگاری و افراد الکلی افزایش می دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد.

 
جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»
 
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.
 
در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.
 
محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.
 
به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13839 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن بازدید: 1281 ساعت: 9:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای قرمز آفریقایی کرونا را درمان می‌کند؟ ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۴ مهر
2 چاقی شکم خود را با این خوراکی‌ها کوچک کنید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
3 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 واردات چای خارجی از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
6 ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
7 آیا نوشیدنی های لاغری تاثیری در کاهش وزن دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 آیا نوشیدن یک چای داغ به تقویت قوه بینایی کمک می کند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 رفع پف چشم‌ها با روش های خانگی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
10 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت