در همایش بهبود تغذیه جامعه عنوان شد:
کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: درصد زیادی از زنان و مردان جامعه با کمبود ویتامین D مواجه هستند که منجر به پوکی و نرمی استخوان شده و آسم، آلرژی و ام اس را در پی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر زهرا عبداللهی در همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان، گفت: بر اساس گزارش جهانی تغذیه که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد هر یک دلار سرمایه گذاری در مداخلات تغذیه ای ۱۶ دلار سود خواهد داشت. هر یک سانتیمتر افزایش قد کودک موجب ۵ درصد افزایش درآمد وی در بزرگسالی می شود.

وی افزود: ۸۸ درصد کشورهای جهان با سوءتغذیه مواجه هستند به طوری که حدود ۵۲ میلیون کودک مبتلا به لاغری، ۲ میلیارد نفر دچار کمبود ریزمغذی ها، ۲ میلیارد بزرگسال دچار اضافه وزن، ۴۱ میلیون کودک چاق و ۸۱۵ میلیون نفر در جهان با سوءتغذیه و گرسنگی مواجه هستند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران نیز مانند سایر کشورها دوره گذار تغذیه ای را طی می کند. عدم کنترل کمبود ریزمغذی ها موجب افزایش مرگ و میر، کاهش ضریب هوشی و افزایش ابتلا به بیماری های غیرواگیردار می شود.

وی گفت: حدود ۴ درصد از جامعه دچار کمبود وزن هستند و روند مصرف ریزمغذی ها در زنان کاهش کمبود روی را در آنها نشان می دهد. کاهش شیوع روی در زنان باردار حدود ۳۰ درصد بوده است. شیوع کم خونی در زنان باردار ۳۳ درصد کاهش و شیوع کمبود آهن در دختران نیز کاهش داشته است.

عبداللهی تصریح کرد: درصد زیادی از زنان و مردان جامعه با کمبود ویتامین D مواجه هستند که منجر به پوکی استخوان و نرمی استخوان شده و حتی تحقیقات نشان داده که آسم، آلرژی و ام اس را در پی خواهد داشت.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: ۶۲ درصد زنان دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این چاقی در دختران نوجوان نیز قابل مشاهده است و آمارها نشان می دهد حدود ۲۰ درصد از آنها مبتلا هستند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۷۶.۴ درصد مرگ و میرها در اثر بیماری های غیرواگیردار است که عوامل موثر بر آن مستقیما به نوع تغذیه برمی گردد. سازمان جهانی بهداشت توصیه می کند هر فرد روزانه ۲ واحد میوه و ۳ واحد سبزیجات مصرف کند. ۲۰ درصد از جمعیت ما کمتر از ۲ واحد میوه و فقط ۴۲ درصد از جمعیت ۳ واحد سبزی را مصرف می کنند.

عبداللهی تصریح کرد: وضعیت مصرف نمک در افراد جامعه حدود ۸.۱ گرم در روز است، در صورتی که سازمان بهداشت جهانی می گوید روزانه کمتر از ۵ گرم نمک مصرف شود. توصیه فائو به کشورها، مصرف حبوبات و کشت موادی است که آب کمتری را مصرف می کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان گفت: اقدامات بسیار خوبی برای بهبود وضعیت تغذیه زنان در حال انجام است و اقداماتی نیز برای کم کردن میزان نمک و شیر در مواد غذایی کارخانه ای صورت گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13836 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن بازدید: 589 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
3 کارشناسان طب سنتی مشاوره رایگان تغذیه ارائه می دهند ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
6 سوخت و ساز بدن با چه خوراکی هایی بالا می رود ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
7 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
8 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي
9 مصرف ماهی به صورت آب پز برای سلامت مفید است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 آیا تخم مرغ در بهبود روند رشد مغز نوزاد تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  روش‌ های طبیعی برای دفع سنگ کلیه یکی از دردناک‌ترین علت‌های مراجعه به بیمارستان‌ها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت