در همایش بهبود تغذیه جامعه عنوان شد:
کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: درصد زیادی از زنان و مردان جامعه با کمبود ویتامین D مواجه هستند که منجر به پوکی و نرمی استخوان شده و آسم، آلرژی و ام اس را در پی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر زهرا عبداللهی در همایش بهبود تغذیه جامعه با مشارکت زنان، گفت: بر اساس گزارش جهانی تغذیه که در سال ۲۰۱۷ منتشر شد هر یک دلار سرمایه گذاری در مداخلات تغذیه ای ۱۶ دلار سود خواهد داشت. هر یک سانتیمتر افزایش قد کودک موجب ۵ درصد افزایش درآمد وی در بزرگسالی می شود.

وی افزود: ۸۸ درصد کشورهای جهان با سوءتغذیه مواجه هستند به طوری که حدود ۵۲ میلیون کودک مبتلا به لاغری، ۲ میلیارد نفر دچار کمبود ریزمغذی ها، ۲ میلیارد بزرگسال دچار اضافه وزن، ۴۱ میلیون کودک چاق و ۸۱۵ میلیون نفر در جهان با سوءتغذیه و گرسنگی مواجه هستند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران نیز مانند سایر کشورها دوره گذار تغذیه ای را طی می کند. عدم کنترل کمبود ریزمغذی ها موجب افزایش مرگ و میر، کاهش ضریب هوشی و افزایش ابتلا به بیماری های غیرواگیردار می شود.

وی گفت: حدود ۴ درصد از جامعه دچار کمبود وزن هستند و روند مصرف ریزمغذی ها در زنان کاهش کمبود روی را در آنها نشان می دهد. کاهش شیوع روی در زنان باردار حدود ۳۰ درصد بوده است. شیوع کم خونی در زنان باردار ۳۳ درصد کاهش و شیوع کمبود آهن در دختران نیز کاهش داشته است.

عبداللهی تصریح کرد: درصد زیادی از زنان و مردان جامعه با کمبود ویتامین D مواجه هستند که منجر به پوکی استخوان و نرمی استخوان شده و حتی تحقیقات نشان داده که آسم، آلرژی و ام اس را در پی خواهد داشت.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: ۶۲ درصد زنان دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این چاقی در دختران نوجوان نیز قابل مشاهده است و آمارها نشان می دهد حدود ۲۰ درصد از آنها مبتلا هستند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۷۶.۴ درصد مرگ و میرها در اثر بیماری های غیرواگیردار است که عوامل موثر بر آن مستقیما به نوع تغذیه برمی گردد. سازمان جهانی بهداشت توصیه می کند هر فرد روزانه ۲ واحد میوه و ۳ واحد سبزیجات مصرف کند. ۲۰ درصد از جمعیت ما کمتر از ۲ واحد میوه و فقط ۴۲ درصد از جمعیت ۳ واحد سبزی را مصرف می کنند.

عبداللهی تصریح کرد: وضعیت مصرف نمک در افراد جامعه حدود ۸.۱ گرم در روز است، در صورتی که سازمان بهداشت جهانی می گوید روزانه کمتر از ۵ گرم نمک مصرف شود. توصیه فائو به کشورها، مصرف حبوبات و کشت موادی است که آب کمتری را مصرف می کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان گفت: اقدامات بسیار خوبی برای بهبود وضعیت تغذیه زنان در حال انجام است و اقداماتی نیز برای کم کردن میزان نمک و شیر در مواد غذایی کارخانه ای صورت گرفته است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13836 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن بازدید: 3651 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قار...

  رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.