نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار پایگاه خبری لقمه: نشست مشترک مسئولان وزارت جهاد کشاورزی با رئیس و مدیران مرکز آمار ایران به منظور تشکیل کمیته ای برای اجرای برنامه های آماری ثبتی محور در بخش کشاورزی در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار ش . . .
گیاهخواران دو برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار و دارای رژیم غذایی متعادل قراردادی، در معرض ریسک بالاتر ابتلا به افسردگی قرار دارند.
ثبت آجیل تبریز در فهرست آثار ملی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در یک سال و نیم گذشته 5 مورد از آثار ناملموس استان در فهرست ملی به ثبت رسید، از ثبت آجیل تبریز در فهرست آثا . . .
سیستان وبلوچستان ظرفیت تولید ماهانه 50 هزار تن آرد افغانستان را دارد پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: این استان با برخورداری از 11 کارخانه تولید آرد ظرفیت تامین ماهانه 50 هزار تن آرد مورد نیاز کشور دوست و همسایه افغانستان را دارد. . . .
افزایش 15 درصدی تولید برنج در گیلان پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید برنج در این استان در سال زراعی جاری بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است .
سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش معتقد است فرارسیدن ایام عزاداری ماه محرم تاثیری در رونق فعالیت‌های این صنف ندارد و معمولا غذاهای نذری در این ایام توسط مردم تهیه می‌شود و سفارشات چندا . . .
آیا امگا 3 در حفظ سلامت روده‌ها موثر است؟ پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد: مصرف خوراکی‌های حاوی امگا 3 در حفظ سلامت روده‌ها موثر است.
صفحه 397 از 1755  اول  قبلی   392    393    394    395    396    397    398    399    400    401    402   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  فواید و مضرات گیاه خواری

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.