چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم


پایگاه خبری لقمه: میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

 
1 ـ بادمجان ها را حتما روی ذغال و یا روی حرارت گاز كباب كنید تا بادنجان ها بوی دود بگیرد. بادنجان درفر بوی دود نمی گیرد.
 
2 ـ می توانید بعد از آن كه بادنجان را كبابی كردید در آب سرد بیاندازید تا خنك شود بعد پوست بكنید و استفاده كنید.
 
3 ـ می توانید بادنجان را كبابی كرده و در فریزر نگهداری كنید.
 
4 ـ كوبیدن سیر در هاون یا لای كیسه فریزر برای بهتر شدن طعم سیر و حفظ بو و عطر آن می باشد.
 
5 ـ برای راحت تر پوست كندن سیر خشك می توانید آن را در آب نیم گرم خیس كرده و بعد به راحتی پوست بگیرید.
 
6 ـ می توانید پوست گوجه فرنگی ها را نگیرید یا گوجه فرنگی را نیز كبابی كرده ، پوست بگیرید و با بادنجان مخلوط كنید.
7 ـ در بعضی از مناطق میرزا قاسمی را با گوجه فرنگی كمتر و یا بدون گوجه فرنگی تهیه می كنند.
8 ـ استفاده از رب گوجه فرنگی برای میرزا قاسمی مناسب نیست .
 
9 ـ نزدن تخم مرغ قبل از اضافه كردن به بادنجان برای این است كه دو رنگ بودن سفیده و زرده تخم مرغ به زیباتر شدن غذا كمك می كند و تخم مرغ یك دست نمی شود.
 
10 ـ برای کمتر شدن بوی سیر غذا می توانید از پودر سیر استفاده كنید كه البته میرزا قاسمی اصیل و سنتی را نخواهید داشت.
 
11 ـ برای از بین بردن بوی سیر غذا می توانید در آخر جعفری یا چای خشك و یا تخم گشنیز بجوید كه به از بین بردن بوی سیر كمك می كند.
 
12 ـ میرزا قاسمی غذای بدون گوشت ، ساده و خوشمزه ای است كه می توانید با تزیین های متفاوت و زیبا برای مهمانی ها و مراسم مختلف به عنوان غذایی جذاب و پر طرف دار و متنوع استفاده كنید.
 
13 ـ میرزا قاسمی را می توانید با خاگینه ، نیمروز ، زیتون و... تزیین كنید كه در تصویر با خاگینه و زیتون تزیین شده است .
 
14 ـ تخم مرغ میرزا قاسمی را می توانید در یك تابه جدا درست كنید و به غذا اضافه كنید و نیز می توانید به صورت نیمروز به تعداد نفرات روی غذا بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزي

کد: 11908 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 82 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.