چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم


پایگاه خبری لقمه: میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط همو گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

 
1 ـ بادمجان ها را حتما روی ذغال و یا روی حرارت گاز كباب كنید تا بادنجان ها بوی دود بگیرد. بادنجان درفر بوی دود نمی گیرد.
 
2 ـ می توانید بعد از آن كه بادنجان را كبابی كردید در آب سرد بیاندازید تا خنك شود بعد پوست بكنید و استفاده كنید.
 
3 ـ می توانید بادنجان را كبابی كرده و در فریزر نگهداری كنید.
 
4 ـ كوبیدن سیر در هاون یا لای كیسه فریزر برای بهتر شدن طعم سیر و حفظ بو و عطر آن می باشد.
 
5 ـ برای راحت تر پوست كندن سیر خشك می توانید آن را در آب نیم گرم خیس كرده و بعد به راحتی پوست بگیرید.
 
6 ـ می توانید پوست گوجه فرنگی ها را نگیرید یا گوجه فرنگی را نیز كبابی كرده ، پوست بگیرید و با بادنجان مخلوط كنید.
7 ـ در بعضی از مناطق میرزا قاسمی را با گوجه فرنگی كمتر و یا بدون گوجه فرنگی تهیه می كنند.
8 ـ استفاده از رب گوجه فرنگی برای میرزا قاسمی مناسب نیست .
 
9 ـ نزدن تخم مرغ قبل از اضافه كردن به بادنجان برای این است كه دو رنگ بودن سفیده و زرده تخم مرغ به زیباتر شدن غذا كمك می كند و تخم مرغ یك دست نمی شود.
 
10 ـ برای کمتر شدن بوی سیر غذا می توانید از پودر سیر استفاده كنید كه البته میرزا قاسمی اصیل و سنتی را نخواهید داشت.
 
11 ـ برای از بین بردن بوی سیر غذا می توانید در آخر جعفری یا چای خشك و یا تخم گشنیز بجوید كه به از بین بردن بوی سیر كمك می كند.
 
12 ـ میرزا قاسمی غذای بدون گوشت ، ساده و خوشمزه ای است كه می توانید با تزیین های متفاوت و زیبا برای مهمانی ها و مراسم مختلف به عنوان غذایی جذاب و پر طرف دار و متنوع استفاده كنید.
 
13 ـ میرزا قاسمی را می توانید با خاگینه ، نیمروز ، زیتون و... تزیین كنید كه در تصویر با خاگینه و زیتون تزیین شده است .
 
14 ـ تخم مرغ میرزا قاسمی را می توانید در یك تابه جدا درست كنید و به غذا اضافه كنید و نیز می توانید به صورت نیمروز به تعداد نفرات روی غذا بگذارید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزي

کد: 11908 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 3484 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.