کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید


برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.

به گزارش لقمه، دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه، گفت: انرژی پایه مورد نیاز خانم‌ها کمتر از آقایان است چرا که تعداد عضلات زنان نسبت به مردان کمتر است و برای تامین انرژی مورد نیاز فعالیت‌های غیرارادی احتیاج به سوخت کمتری دارند.

وی در رابطه با انرژی مورد نیاز زنان و مردان اظهار کرد: بر مبنای محاسباتی که انجام شده، هر زن به ازای هر کیلو وزن خود 0.9 کالری و هر مرد به ازای هر کیلو وزن، یک کالری برای تامین انرژی پایه نیاز دارد که این در افراد به نوع فعالیت و میزان مصرف انرژی روزانه بستگی دارد و بین افراد متفاوت است. این متخصص در ادامه اظهار کرد: به طور معمول زنان به 1600 و مردان به 2500 کالری در روز برای فعالیت‌های عادی و روزانه نیاز دارند که باید با استفاده از منابع درشت مغذی‌ها تامین شود. بنابراین برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: برای تامین منابع مورد نیاز باید بین 10 تا 20 درصد کل انرژی از منابع پروتئینی، 45 تا 60 درصد از محل کربوهیدرات‌های پیچیده و 20 تا 30 درصد از کل انرژی‌های روزانه باید از منابع چربی به دست بیاید.

مظهری با بیان اینکه برخی از ویتامین‌ها در شرایط اقلیمی در افراد بومی با کمبود همراه هستند، عنوان کرد: این امیدواری می‌تواند به وجود بیاید در مناطقی که به صورت بومی کمبودهای ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود دارد، با فراهم شدن تنها 50 درصد ریزمغذی تعادل و تناسب برقرار شود و قدرت بدنی متناسب با شرایط در افراد وجود داشته باشد. وی ادامه داد: اما اگر تعادل در بدن افراد وجود نداشته باشد با وجود دریافت انرژی بیشتر، سیستم دفاعی که وظیفه حمایت و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و مبارزه با عوامل بیماری را بر عهده دارند نمی‌توانند این وظایف را به درستی انجام دهند چرا که تغذیه نامناسب و مواد غذایی طعم و رنگ‌ دهنده می‌تواند سیستم دفاعی را دچار سردرگمی کند.

این متخصص تغذیه افزود: در صورت آسیب دیدن سیستم ایمنی ممکن است به جای عوامل خارجی به سلول‌های داخلی حمله‌ور شده و ارگان‌های حساس و ترکیبات مهم بدن را مختل کند و به بیماری‌های خود ایمنی و حساسیت‌ها منجر شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5538 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 4898 ساعت: 3:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
4 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
6 رابطه مستقیم کاهش مصرف کالری و افزایش طول عمر ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۴ بهمن
7 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 چقدر در روز میوه خشک بخوریم ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
9 یکی از فایده های مصرف کم کالری مشخص شد ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
10 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
11 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در بین برترین مقاصد «سفرِ حلال» پایگاه خبری لقمه:در حالی مالزی کشوری است که تقریبا از سال ۲۰۱۵ موقعیت خود را درصدر جدول برترین مقاصد حلال برای سفر و گردشگری، حفظ کرده است، سه کشور عربستان، ترکیه و اندونزی در رقابت جدی برای رسیدن به این جایگاه قرار دارند.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
تفاوت مغز افرادی که صبحانه نمی خورند اسکنهای مغزی نشان می دهد که افرادی که صبحانه نمی خورند در طول روز بیشتر به غذاهای پرکالری و چرب تمایل پیدا می کنند.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.