دانش کشاورزان بهره‌وری تولید را بالا می‌برد پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه کشاورزی را اقتصادی می‌کند و بهره‌وری را بالا می‌برد، دانش تولیدکننده است.
پیش‌بینی ۱۱۲ میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر در امور آب و خاک گفت: بیش از ۱۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای آبیاری تحت فشار در بخش کشاورزی پیش‌بینی شده است.
10 نوع سبزی که برای کاهش وزن و سلامتی بدن مفید است پایگاه خبری لقمه: سبزی برای کاهش وزن و افزایش سلامتی بدن بسیار مفید است. حال آنکه خواص برخی سبزی ها بیش از دیگران است.
طلای سرخ ایرانی ارزان می شود/واردات زعفران با تعرفه 55 درصدی توجیه ندارد پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زعفران گفت:اخذ تعرفه 55 درصدی واردات زعفران برای هیچ کشوری امکان پذیر نیست.
پنیرهای خارجی غیراستاندارد در تهران شناسایی شد پایگاه خبری لقمه: بیات با اعلام خبرکشف دو برند پنیرخارجی غیراستاندارد در مراکز خرید لوکس شهر تهران، در خصوص مصرف پنیرهای خارجی هشدار داد.
بازار قاچاقچیان از سکه افتاد/ کاهش چشمگیر عرضه میوه‌های خارجی پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی از کاهش شدید عرضه میوه های ممنوعه خارجی در بازار خبر داد و گفت: وفور تولیدات داخلی باعث شده عرضه میوه های فرنگی در بازار کاهش یابد.
صفحه 495 از 1756  اول  قبلی   490    491    492    493    494    495    496    497    498    499    500   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
مخرب‌ترین شیوه‌های كاهش وزن پای صحبت بسیاری از افراد كه می‌نشینیم، بر این باور هستند كه بهترین رژیم غذایی ممكن را در پیش گرفته‌اند و توانسته‌اند به زعم خودشان معجزه‌ای را بیافرینند زیرا در طول یك هفته چند كیلوگرم از وزنشان و چند سانتی‌متر از سایز دور كمر‌شان را كاهش داده‌اند در حالی كه به عقیده متخصصان تغذیه، این اشتباه‌ترین باور ممكن و نادرست‌ترین شیوه‌ای است كه افراد در پیش می‌گیرند و گاهی سلامت خود را به خطر می‌اندازند...