بهبود کم خونی با مصرف آندیو


پایگاه خبری لقمه: آندیو گیاهی است از خانواده کاسنی که برگ‌های دراز، تکه تکه و گاهی تابدار (فری) دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آندیو از نظر شکل ظاهری شبیه کاهو پیچ است اما کشیده‌تر و منسجم‌تر و مزه تردتری دارد که به جای کاهو در سالاد می‌توان  استفاده کرد. آندیو در باغ‌های سبزیکاری و در جالیز صیفی کاشته می‌شود. این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام  یا پخته استفاده ‌می‌شود. آندیو در استان‌های شمالی فرانسه به عمل می‌آید و ریشه آن مصرف دارویی دارد.

 
خواص
آندیو به طور کلی از نظر ویتامین‌های A و C غنی بوده و دارای مقادیر متوسطی از املاح معدنی نیز هست. مقدار اندک این سبزی به علت وجود ماده شیمیایی که برای سلامت چشم‌ها بسیار مفید است، کاربرد دارد.
 
فواید
آندیو و سرطان: آندیو به علت داشتن ویتامین A، در پیشگیری از سرطان‌های رکتوم مثانه بسیار موثر است .

آندیو و لاغری: هر برگ آندیو دارای یک کالری است؛ به همین خاطر برای افراد در رژیم‌ لاغری بسیار مناسب است. برای این منظور آب یا خود آندیو را به صورت خام میل کنید.

آندیو و درمان آکنه: اگر آندیو را به صورت مخلوط با آب سبزیجات دیگر به طور منظم میل کنید، در درمان اکنه بسیار موثر است .

آندیو یبوست: آندیو به خاطر داشتن مواد مغذی و فیبر فراوان یبوست را برطرف می‌کند. برای این منظور بهتر است آن را با آب سیب یا هویج مخلوط کنید.
 
آندیو درمان آسم: محققان اعلام کرده‌اند نوشیدن مخلوط آب آندیو، هویج و کرفس در کم کردن تعداد دفعات حمله آسم موثر است.

آندیو و کم خونی: مخلوط آندیوهمراه با آب کرفس و جعفری اثر خارق العاده‌ای در بهبود کم خونی دارد، ضمن آنکه بسیار مقوی نیز هست .
 
  نکته
توجه کنید وقتی برگ‌های آندیو را خرد می‌کنید، بعد از مدتی مواد مغذی خود را از دست می دهد و به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. بنابراین برای حفظ تازگی و طراوت این سبزی قبل از مصرف خرد کنید. حداقل شش ساعت قبل و بعد از نوشیدن آب آندیو از استعمال سیگار خودداری کنید؛ چون نیکوتین موجود در آن با مقادیر بالا ویتامین آ موجود در این سبزی تداخل پیدا می‌کند.
 
تاریخچه
محققان بر این باورند که مبدأ آندیو یونان یا مصر بوده و در طول قرن سیزدهم به شمال اروپا رسیده است. استفاده از آن در سالاد در شمال اروپا به ویژه فرانسه متداول است. بهترین نوع آندیو از بلژیک به دست می‌آید. در این کشور کشت آن بی اندازه رواج دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11219 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۲ تير بازدید: 2012 ساعت: 9:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
3 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
4 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
6 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.