در گفت‌وگو با لقمه عنوان شد: انگیزه حمایت پگاه از جشن بزرگ خانه سینما مدیر تبلیغات و ارتباطات بازاریابی صنایع شیر ایران (پگاه) گفت: به دنبال تغییر نگرش مردم از این برند به عنوان یک شرکت لبنی محض به سمت یک شرکت به روز با محصولات متنوع و روزآمد هستیم.
نسرین مقانلو مجری مسابقه آشپزی شبکه دو شد پخش سری جدید مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» با اجرای نسرین مقانلو و آرش ظلی پور از چهارشنبه ، 11 شهریور در شبکه دو آغاز می شود.
رئیس سازمان دامپزشکی: مرغ و تخم مرغ ایرانی هیچ مشکلی ندارند رئیس سازمان دامپزشکی کشور از نیاز به ۱۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با تب مالت در کشور خبر داد و گفت:سامانه پایش ورود و خروج دام در مرزها راه‌انداری می‌شود.
12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
سبزهای پرخاصیت تابستانی فصل تابستان یعنی تنوع میوه‌ها و سبزیجات تازه نه گلخانه‌ای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا می‌توانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
مصوبه افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانه‌ها ابلاغ شد دبیر انجمن روغن نباتی از ابلاغ مصوبه دولت در مورد افزایش ۵ درصدی قیمت روغن نباتی به کارخانه‌های روغن نباتی خبر داد.
افزایش سهم صنایع غذایی در اقتصاد کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در یادداشتی سهم صنایع غذایی در در ایجاد ارزش افزوده کشور را مناسب ارزیابی کرد.
صفحه 677 از 1755  اول  قبلی   672    673    674    675    676    677    678    679    680    681    682   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افرادی که رو به پیری هستند از این ویتامین بخورند! لقمه: همراه با پیر شدن جمعیت، پیشگیری از زمین خورد...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت