چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟


پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.

به گزارش لقمه، در این پژوهش، محققان به بررسی و مطالعه رژیم غذائی مگس های میوه پرداخته و دریافتند در صورتی که مگس میوه ۱۲ ساعت در روز مورد تغذیه قرار گیرد و ۱۲ ساعت بدون تغذیه باشد، خواب بهتر و وزن کمتری خواهد داشت. از سوی دیگر این گونه مگس ها از سیستم گردش خون سالم تری نیز برخوردار خواهند بود.

پژوهشگران این مگس های میوه را با شرایط بدون محدودیت زمانی تغذیه نیز مورد بررسی قرار دادند و نتیجه عکس نسبت به مگس های با برنامه غذایی، به دست آوردند.

پژوهشگران تصور می کنند که این مسئله به ژن ساعت بدن مرتبط باشد که در انسان نیز وجود دارد. قابل ذکر است که این آزمایش چندین بار تکرار شده و دانشمندان می توانند ثابت کنند گروهی از مگس ها که تنها نیمی از شبانه روز، مورد تغذیه قرار می گیرند، از سلامت بهتری برخوردار هستند.

دکتر «گیریش ملکانی»، پژوهشگر دانشگاه ایالتی سن دیگو آمریکا، در این رابطه می گوید: «افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند و یا خواهان کاهش وزن خود هستند، باید زمان بندی غذا خوردن خود را محدود کنند. آنها باید بیشتر در طول روز غذا خورده و از تغذیه در اواخر و نیمه های شب خودداری کنند تا بتوانند وزن خود را پایین نگه داشته و سالم بمانند.»

برای جلوگیری از گرسنگی نیمه شب اینگونه افراد، راه حل هایی ارائه می شود که به نظر می رسد برای داشتن زندگی سالم و بدنی با وزن مناسب اجرای آن ضروری باشد:

- خوردن صبحانه و ناهار کامل و سالم با حداقل ۴۰۰ کالری باعث می شود تا در این دو وعده غذایی، بدن بیشترین کالری خود را دریافت کند.
- مصرف میان وعده بین وعده های اصلی غذا با پروتئین کافی به بدن کمک می کند تا انرژی لازم را تا شب تامین کند.
- با توجه به تحقیقات انجام شده، جویدن آدامس به مدت ۴۵ دقیقه باعث می شود تا بدن احساس سیری کاذب کرده و بر گرسنگی غلبه کند و هوس خوردن تنقلات را در خود سرکوب سازد.
- فراموش کردن خوردن قندها و شیرینی ها در نیمه شب چرا که حتی یک کاپ کیک کوچک نیز ۱۳۰ کالری داشته و باعث افزایش وزن فرد خواهد شد.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8239 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 3213 ساعت: 12:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
3 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
4 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
5 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
10 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
11 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.