یارانه شیر بالاخره پرداخت می‌شود؟ اخیرا توسط وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد که یارانه شیرخام مربوط به سه ماهه نخست سال یعنی ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خردادماه به دامداران پرداخت شود اما طبق گفته دامداران هنوز این اتفاق نیافتاده است.
افت قیمت، زعفران‌کاران را به بازار آورد عضو انجمن صنفی کشاورزان رشتخوار گفت: قیمت هر کیلوگرم زعفران در رشتخوار از چهارمیلیون و 500 هزار تومان به چهارمیلیون و 300هزار تومان نسبت به روز گذشته افت قیمت داشته است.
صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین عضو اتحادیه باغداران از افت صادرات کیوی نسبت به پارسال خبر داد و گفت: صادرات کیوی به روسیه فعلا در حد حرف است و عملا صادراتی به روسیه نداشته‌ایم.
شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا بیشتر در استان مازندران تهیه می شود.
قیمت نان 30 درصد افزایش می‌یابد! عضو هیات مدیره اتحادیه نان از افزایش قیمت گندم خبازی تحویلی به کارخانه‌های آرد خبر داد.
چگونه «آهن» بیشتری از غذاها جذب کنیم؟ ‌ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه برخی از مواد مغذی سبب افزایش جذب آهن موجود در غذاها می‌شوند، گفت: ویتامین C از جمله این مواد است.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه ب . . .
صفحه 750 از 1755  اول  قبلی   745    746    747    748    749    750    751    752    753    754    755   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت