صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه شکلات خانگی به روش ساده
طرز تهیه شکلات خانگی به روش ساده
با روش زیر می توانید خیلی آسان و سریع 64 قطعه شکلات خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم
نصف پیمانه کره
1/3 پیمانه پودر کاکائو
¼ پیمانه شکر قهوهای
¼ پیمانه شیر
3.5 پیمانه پودر شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
30 شکلات کارامل وانیلی
یک قاشق غذاخوری آب
دو پیمانه بادام زمینی
نصف پیمانه شکلات نیمه تلخ
نصف پیمانه شکلات شیری
طرز تهیه
1. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل کره بمالید تا چرب شود. سپس آن را کنار بگذارید.
2. در کاسه مایکروفر، کره را بریزید. بدون در با قدرت 100 درصد به مدت 1 تا 1.5 دقیقه آن را حرارت دهید تا کره آب شود. آن را هم بزنید. دوباره 30 ثانیه دیگر در مایکروفر قرار دهید. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. فاج را روی سطح سینی بریزید.
3. در یک کاسه دیگر، کارامل ها و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کارامل ها آب شوند. یک بار هم بزنید. سپس بادام زمینی را اضافه کنید و دوباره 45 تا 60 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا نرم شوند. مخلوط کارامل را روی فاج بریزید.
4. در کاسه ای کوچک، شکلات نیمه تلخ و شکلات شیری را با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 2 تا 2.5 دقیقه در درجه 50 درصد مایکروفر قرار دهید تا کاملا آب شوند. آنها را روی لایه کاراملی بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه فاج خودش را گرفت، فویل را بردارید و آن را به مربع های کوچک برش دهید.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7726
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۰ آذر
بازدید:
5544
ساعت:
3:15 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ادویهای معطر با فواید بیپایان/خواص هل و طریقه مصرف آن
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5
اوضاع بحرانی آزمایشگاههای پزشکی/ سوءاستفاده بیمههای تکمیلی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
جزییات آتشسوزی انبار شکلات در بازار تهران
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7
کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11
علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
7 نکته مهم درمورد بستنی
یکی از لذت بخشترین میانوعدههایی که در تابستان...
آشنایی با نیاز تغذیهای بدن در فصل سرما
با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شبهای سر...
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آرامش در خواب با این دمنوشها
یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوشها و نوشیدنیها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟!
آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
230هزار تومان برای یک شام دو نفره در تهران!
این روزها رفتن به رستورانهای لوکس به یک جاذبهی گردشگری در تهران تبدیل شده و مردم تلاش میکنند، برای یکبار هم که شده، به رستورانی بروند که برای خودش اسم و رسمی دارد.
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل
پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشینآلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است