آشنایی با روش‌های مناسب طبخ غذا طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می‌شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می‌دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می‌شود.
روش تهیه هویج‌پلو با گوشت قلقلی با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌هویج‌پلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.
تزئین سالاد الویه در نان سالاد الویه را می توانید با این شیوه برای مهمانان تان تزئین کنید.
ارزان‌ترین راه لاغر شدن! افرادی که قبل از غذا دو فنجان آب می‌نوشند حدود دو کیلوگرم بیشتر از افرادی که قبل از غذا آب نمی‌نوشند لاغر می‌شوند.
نمونه‌هایی از تزئین تخم‌مرغ برای نوروز 93 - سری سوم تخم مرغ رنگی یکی از اقلام سفره هفت‌ سین است که معمولا تزئینات جالبی با توجه سلایق مختلف دارد.
پشت پرده جوایز بزرگ قرعه‌کشی‌های مواد غذایی این روزها باکس‌های ویژه تبلیغاتی در رسانه ملی پر از آگهی‌هایی است که مردم را تشویق به مصرف‌گرا بودن و خرید محصولاتی می‌کنند که شاید نقش کلیدی در سلامت و تامین نیاز روزانه بدن یک فرد نداشته باشد در حال . . .
تغذیه بعد از مسمومیت غذایی مصرف مواد غذایی آلوده به عوامل بیماری زا مانند ( باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها ) می تواند به مسمومیت های غذایی منجر شود. مسمومیت غذایی بر اساس میزان سم درگیر و سلامت فرد می تواند خفیف تا شدید باشد. سی . . .
صفحه 944 از 1745  اول  قبلی   939    940    941    942    943    944    945    946    947    948    949   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت