مواد لازم • ¾ پیمانه مربای آلبالو • یک قاشق غذاخوری آب آلبالو • 10 عدد کوکی بزرگ شکلاتی • 450 گرم خامه شکلاتی • یک قاشق غذاخوری آب آلبالو • 10 عدد آلبالوی شیرین شده طرز تهیه 1. در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی های شکلاتی قرار دهید. 2. در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید. شکلات را درون کیسه شیرینی پزی بریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید. بازگشت به صفحه نخست