میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید


یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین C موجود در میوه طالبی، جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد، به بیماران مبتلا به كمبود آهن توصیه كرد: میوه طالبی را همراه با غذا مصرف كنید تا جذب آهن در بدن‌تان بهتر صورت گیرد.

به گزارش لقمه، دكتر حسن مظفری در گفت‌وگویی اذعان داشت: میوه طالبی به لحاظ عطر و طعم دلپذیری كه دارد، از جمله میوه‌های پر طرفدار در فصل تابستان محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: میوه طالبی و میوه‌هایی همچون خربزه و گرمك كه دارای رنگ زرد می‌باشند، حاوی و منبع غنی ویتامین A بشمار می‌آیند.

این متخصص علوم تغذیه تصریح كرد: یك فنجان طالبی تنها 52 كیلو كالری انرژی دارد و همین ویژگی باعث می‌شود افرادی كه نگران اضافه وزن‌شان هستند از مصرف آن اجتناب نكنند.

وی گفت: ویتامین C موجود در میوه طالبی، سلامت بدن را افزایش می‌دهد و همچنین از خاصیت ضد سرطانی نیز برخوردار است.

دكتر مظفری ابراز داشت: ویتامین C موجود در طالبی با افزایش جذب آهن در بدن جهت بیماران آسمی (مبتلا به كم خونی) توصیه می‌شود، لذا افرادی كه با مشكل كمبود آهن مواجه هستند، این میوه را همراه با غذا مصرف نمایند تا امكان جذب آهن در بدن افزایش یابد.

وی گفت: میوه طالبی منبع غنی پتاسیم می‌باشد، بنابراین بیماران قلبی - عروق و با فشار خون بالا از این میوه بیشتر استفاده نمایند ولی بیماران كلیوی كه دیالیز می‌شوند، از مصرف بیش از حد آن اجتناب كنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی یزد خنك بودن، اشتها آور، ملین و ادرار آور، موثر در كاهش یبوست را از دیگر خواص این ماده غذایی بر شمرد و در پایان متذكر شد: ‌میوه طالبی به لحاظ غنی بودن از ویتامین آ در شادابی و طراوت پوست و سلامت چشم نیز مفید است.


نقل از :ایسنا

کد: 1026 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 10351 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
2 ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
3 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
4 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
5 طالبی؛ کم کالری و معجزه‌ای در خون‌رسانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
6 خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
7 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
8 با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
9 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
10 این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
11 فواید درمانی طالبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.