میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید


یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین C موجود در میوه طالبی، جذب آهن در بدن را افزایش می‌دهد، به بیماران مبتلا به كمبود آهن توصیه كرد: میوه طالبی را همراه با غذا مصرف كنید تا جذب آهن در بدن‌تان بهتر صورت گیرد.

به گزارش لقمه، دكتر حسن مظفری در گفت‌وگویی اذعان داشت: میوه طالبی به لحاظ عطر و طعم دلپذیری كه دارد، از جمله میوه‌های پر طرفدار در فصل تابستان محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: میوه طالبی و میوه‌هایی همچون خربزه و گرمك كه دارای رنگ زرد می‌باشند، حاوی و منبع غنی ویتامین A بشمار می‌آیند.

این متخصص علوم تغذیه تصریح كرد: یك فنجان طالبی تنها 52 كیلو كالری انرژی دارد و همین ویژگی باعث می‌شود افرادی كه نگران اضافه وزن‌شان هستند از مصرف آن اجتناب نكنند.

وی گفت: ویتامین C موجود در میوه طالبی، سلامت بدن را افزایش می‌دهد و همچنین از خاصیت ضد سرطانی نیز برخوردار است.

دكتر مظفری ابراز داشت: ویتامین C موجود در طالبی با افزایش جذب آهن در بدن جهت بیماران آسمی (مبتلا به كم خونی) توصیه می‌شود، لذا افرادی كه با مشكل كمبود آهن مواجه هستند، این میوه را همراه با غذا مصرف نمایند تا امكان جذب آهن در بدن افزایش یابد.

وی گفت: میوه طالبی منبع غنی پتاسیم می‌باشد، بنابراین بیماران قلبی - عروق و با فشار خون بالا از این میوه بیشتر استفاده نمایند ولی بیماران كلیوی كه دیالیز می‌شوند، از مصرف بیش از حد آن اجتناب كنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی یزد خنك بودن، اشتها آور، ملین و ادرار آور، موثر در كاهش یبوست را از دیگر خواص این ماده غذایی بر شمرد و در پایان متذكر شد: ‌میوه طالبی به لحاظ غنی بودن از ویتامین آ در شادابی و طراوت پوست و سلامت چشم نیز مفید است.


نقل از :ایسنا

کد: 1026 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 10812 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
3 ارزانی هندوانه؛ زنگ خطری برای تولیدکنندگان! ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد
4 قرمه سبزی خوردن سرآشپز و گردشگر معروف‌ آمریکایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ خرداد
5 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
6 طالبی؛ کم کالری و معجزه‌ای در خون‌رسانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
7 خوردن چه غذاهایی در سحر بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
8 دستور تهیه سالادهای تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
9 با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير
10 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
11 این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟