این هندی‌های عجیب‌خور!


پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این روزها خبری منتشر شده که می‌گوید مردم سیرجان در همین ایران خودمان جیرجیرک می‌خورند، این موضوع بازخوردهای متفاوتی داشت و حتی با اینکه جیرجیرک را به آجیل خوشمزه‌ای تشبیه کرده بودند، اما همچنان برای‌مان عجیب است که چنین چیزی را بخوریم. اما در این میان یادمان افتاد در همین آسیا کشورهایی هستند که تقریبا همه حیوانات را به شکل‌های مختلف طبخ  می کنند و می‌خورند.

 

«هندوستان» یکی از آن کشورهاست، می‌گویند کسانی‌که به هند سفر می‌کنند، اگر مراقب خوراکی‌هایی که می‌توانند بخورند نباشند، ممکن است به بیماری‌هایی دچار شوند که حتی زندگی‌شان را به خطر بیندازد. کیفیت غذا در هند مخصوصا آن‌هایی که در کنار خیابان تهیه می‌شوند، اصلا زیر نشر وزارت بهداشت نیستند و اگر کسی دستگاه گوارشی قوی نداشته باشد، نمی‌تواند مطمئن باشد که از هند سالم برمی‌گردد.

 

غذای این منطقه شامل پخته شده بخش‌های مختلف اندام حیوانات می‌شود، بخش‌هایی که در دیگر آشپزخانه‌ها دور ریخته می‌شوند، اما شما اینجا آن‌ها را پخته شده، سرخ‌شده و حتی خام می‌بینید!

 

در لیست زیر علاوه بر غذاهای عجیب، خوراکی‌هایی را هم می‌بینید که خوردن‌شان برای بدن ضرر دارد. با در نظر گرفتن اینکه هند کشوری با فرهنگ‌های گوناگون است، پس مطمئن باشید برخی از این غذاها را فقط در این کشور می‌توانید پیدا کنید.

 

کاچوری

 

کاچوری یکی از غذاهای خیلی معروف در سراسر هند است و تقریبا در تمام مدت روز روی گاری‌های کنار خیابان می‌توانید آن‌ها را پیدا کنید. کاچوری از گندم سرخ شده که به شکل توپ است، ساخته شده و با چاشنی‌های مختلفی خورده می‌شود. ترشی‌های مختلف، لوبیا و دانه‌های مونگ. البته در بخش جنوبی با ترشی نارگیل آن را می‌خورند. اما نکته‌ای که درباره این خوراکی وجود دارد سنگین بودن بیش از اندازه آن است که اگر برای صبحانه خورده شود، احتمالا بقیه روز را از دست می‌دهید تا معده‌تان بتواند آن را هضم کند.

 

 

مِرو وادا

 

این خوراکی از عدس تشکیل شده، عدس‌های سرخ‌شده روی گاری‌های کنار خیابان، هضم آن خیلی راحت است و البته برای صبحانه غذای خیلی خوبی محسوب می‌شود، با این‌حال وقتی از گاری بغل خیابان آن را می‌خرید، نمی‌دانید در چه روغنی سرخ شده است!

 

 

پانی پوری

 

پانی پوری شامل توپ‌های توخالی از گندم است که در روغن سرخ می‌شود و سپس در آب‌های طعم‌داری که ممکن است ترش یا شور باشد غلتانده می‌شوند. این غذا علاوه بر کالری و روغنی که در آن سرخ می‌شود و قابل اعتماد نیست، نگرانی دیگری هم دارد! اینکه کسانی که این توپ‌ها را حاضر می‌کنند به نظر نمی‌رسد خیلی دست‌های‌شان را بشورند!

 

 

شفیره کرم ابریشم

 

یکی از بشقاب‌های خوشمزه و مورد علاقه در هند شفیره کرم ابریشم است که بعد از خارج شدن کرم ابریشم آن را خوراک می‌کنند و به گفته آن‌هایی که چشیده‌اند، این غذای خیلی خوشمزه‌ای است، اما در این مطلب قرار نیست درباره غذاهای خوشمزه هنری صحبت کنیم! بحث ما درباره میزان مفید بودن آن‌هاست و مشخصا شفیره کرم ابریشم غذای بسیار سنگینی است که سیستم گوارشی بسیار قوی لازم است تا بتواند آن را هضم کند.

 

 

سیب زمینی فاسد

 

با آنکه ممکن است بسیاری از آن‌هایی که گیاهخوار هستند، غذاهای غیرگیاهی را سالم ندانند، اما در این لیست با یک خوراکی گیاهی روبرو هستیم که برای بدن ضرر زیادی دارد. در قسمت شمال شرقی هند سیب‌زمینی‌ها را نگه می‌دارند تا فاسد شود و سپس از آن برای پخت در غذا استفاده می‌کنند، آن‌ها معتقدند سیب‌زمینی فاسد طعم بهتری دارد!

 

 

خون بُز

 

احتمالا بعد از خواندن عنوان بالا نگران شده‌اید! اما منظور این نیست که یک ظرف پر از خون بز را جلوی شما بگذارند! این ظرف حاوی معده، کبد و روده‌ای می‌شود که با استفاده از خون حاضر شده است. با اینکه هنوز اطلاعاتی از اینکه خون بُز به تنهایی برای سلامتی ضرر دارد، اطلاعاتی نیست، اما به نظر شما نباید در خوردن آن احتیاط کرد؟

 

 

سمبوسه

 

احتمالا شما هم موافق هستید که سمبوسه میان وعده بسیار هیجان انگیزی است! نان‌های مثلثی شکل که با تنقلات مختلفی پر شده و در روغن زیاد سرخ می‌شود. اما این حجم از روغن برای کسانی‌که فشار خون و دیابت دارند زنگ خطر بزرگی است، با این‌حال کسی منکر خوشمزگی این سمبوسه‌ها نمی‌شود. با این‌حال بهتر است در خوردن آن‌ها مخصوصا در گاری‌های کنار خیابانی در هند کمی بیشتر محتاط باشید.

 

 

جالِبی

 

جالبی همان شیرینی‌هایی هستند که به نام زولبیا در ایران می‌شناسیم. از آرد و شکر درست شده‌اند و در روغن زیاد سرخ می‌شوند، آن‌ها طعم خوبی دارند و کسی نمی‌تواند بعد از اولی سراغ دومی نرود و این ماجرا همچنان ادامه دارد. اما این خوراکی‌های شیرین دوست‌داشتنی و خوشمزه با توجه به حجم روغن و شکری که دارند، چندان غذاهای سالمی به نظر نمی‌رسند.

 

 

شاخه‌های بامبو

 

از بامبو در هند استفاده‌های زیادی می‌شود، از ساخت ظرف‌های مختلف تا تهیه غذایی خاص که با استفاده از برگ بامبو ماهی درست می‌کنند. با اینکه بامبو فواید سلامتی زیادی دارد، اما به دلیل وجود ماده شیمیایی که سیانید نام دارد، می‌تواند برای انسان ضرر داشته باشد. البته همین شاخه‌ها و بشقاب‌هایی بامبویی اگر برای مدت ۲ دقیقه در آب جوشانده شوند، دیگر هیچ خطری ندارند، اما از کجا می‌توان مطمئن شد که گاری‌های خیابان هم این کار را انجام می‌دهند؟

 

 

مورچه قرمز

 

یکی از غذاهای خیلی خیلی تند هندی است، از آن غذاهایی که هرکسی نمی‌تواند میزان تندی آن را تحمل کند. این غذا علاوه بر سبزیجات و ادویههای معمول غذاهای هندی شامل مورچه‌های قرمز و تخم‌های‌شان می‌شود. درباره سطح تندی این غذا می‌گویند در هنگام خوردن آن مانند این است که مورچه قرمز زبان شما را گاز می‌گیرد! مشخص است که این مقدار از تندی برای کسی مفید نیست.

 

 

سوپ حلزون

 

احتمالا وقتی در حال خوردن سوپ هستید، انتظار دارید قطعات گوشت مرغ را در آن ببینید یا حتی اگر گیاهخوار باشید، با سبزیجات مختلف سوپ خود را طعم دار می‌کنید؛ اما اگر در ناگالند هند باشید، نباید برای‌تان عجیب باشد که بشقابی از سوپ حلزون جلوی‌تان بگذارند! البته بهتر است هیجان‌زده نشوید و اول از واکنشی که بدن‌تان ممکن است بعد از خوردن این حجم از حلزون نشان دهد، مطمئن شوید.

 

 

گوشت سگ

 

قطعا تصور خوردن گوشت سگ برای شما هم عجیب است. با این‌حال در برخی از کشورهای دنیا گوشت سگ خوراک معروفی است، اما چرا در هند باید در خوردن این خوراک دقت کرد به این دلیل است که بسیاری از سگ‌های ولگرد که از خیابان جمع می‌شوند را برای این‌کار استفاده می‌کنند و واکسیناسیون کردن آن‌ها هم موضوع رایجی نیست، به همین دلیل علاوه بر بیماری هاری که از طریق گوشت منتقل می‌شود، انواع بیماری‌ها و عفونت‌ها هم ممکن است از طریق گوشت سگ آلوده به انسان منتقل شود، بیماری‌هایی چون هپاتیت، سیاه‌زخم و تب مالت.

 

 

شراره داودی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10352 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 3723 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...