کاهش «آسیت» در جوجه‌های گوشتی با استفاده از برگ زیتون


پایگاه خبری لقمه: رییس مؤسسه تحقیقات علوم دامی از ارائه راهکاری برای کاهش تلفات ناشی از بیماری «آسیت» در طیور خبر داد و گفت: در این روش با قرار دادن برگ زیتون در جیره غذایی جوجه گوشتی بیماری «آسیت» به میزان 6 درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، رضایی با بیان این مطلب اظهار کرد: در این مطالعات با استفاده از مقدار یک درصد برگ زیتون در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی، می‌توان مقدار تلفات ناشی از «آسیت» (تجمع غیر طبیعی مایعات در حفرات بدن طیور که منجر به تلفات در آنها می‌شود) را کاهش داد.

 

رضایی میزان تلفات ناشی از شیوع «آسیت» را در جوجه‌هایی که جیره غذایی معمولی دارند، 8 درصد ذکر کرد و یادآور شد: در جوجه‌هایی که در جیره آنها برگ زیتون استفاده شد، میزان تلفات به 2 درصد کاهش یافته است؛ از این رو در این مطالعات به این نتیجه رسیدیم که استفاده از برگ زیتون میزان تلفات ناشی از این بیماری را 6 درصد کاهش می‌دهد.

 

به گفته وی، برای کاهش تلفات ناشی از «آسیت» در جوجه‌های گوشتی می‌توان از پودر برگ زیتون در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی آرین به مقدار یک درصد استفاده کرد.

 

رضایی، کاهش طول دوره پرورش و بهبود ضریب تبدیل غذایی زمینه‌ بروز بیماری متابولیکی «آسیت» در جوجه‌های گوشتی را از مزایای این جیره غذایی عنوان کرد و یادآور شد: این بیماری متابولیکی باعث تلفات قابل توجهی در جوجه‌های گوشتی می‌شود، به گونه‌ای که تلفات ایجاد شده بوسیله این بیماری درتعداد جوجه‌های گوشتی معمولی 5 تا 8 درصد گزارش شده است که می‌تواند در تعداد جوجه‌های سنگین‌تر به 20 تا 30 درصد نیز برسد.

 

رییس موسسه تحقیقات علوم دامی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کنونی، این جوجه گوشتی سهم ناچیزی را در تأمین جوجه یک روزه مورد نیاز مرغداری‌های گوشتی کشور دارد، لذا به منظور حفظ و نگهداری این سرمایه عظیم ملی و استعداد بالقوه موجود، توسل به توصیه‌های مدیریتی در زمینه‌های مختلف جهت کاهش عارضه «آسیت» امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10375 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 1834 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
2 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
3 هیچ مشکلی برای تامین گوشت در ماه محرم وجود ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 افزایش ۵ درصدی جوجه‌ریزی در سال جاری/قیمت گوشت مرغ گرم هر کیلوگرم ۷۵۰۰ تومان منطقی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
5 راه‌اندازی سامانه مرغداری کشور/ دلایل هرج و مرج در صنعت تخم‌مرغ ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
6 گوشت مرغ ماه رمضان تامین است ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد
7 تولید و عرضه گوشت مرغ مازاد مصرف ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
8 جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

17 راز برای طول عمر بیشتر تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
میوه های مردانه و زنانه تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.