نوشیدن چای بر ژن های زنان تاثیر می گذارد!


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند نوشیدن چای بر ژن‌های زنان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نوشیدن چای بسیار لذت‌بخش است و افراد بسیاری در جهان علاقه به نوشیدن آن دارند، اما مطالعات جدید نشان داده است که نوشیدن چای منجر به تغییر بیان ژن در زنان می‌شود.

 

به گزارش مدیکال،بررسی‌های انجام شده در دانشگاه اوپسالا در سوئد حاکی از آن است که نوشیدن چای منجر به تغییرات اپی‌ژنتیک در زنان می‌شود که با سرطان و سوخت‌وساز هورمون استروژن در ارتباط است.

 

محققان در حال بررسی این موضوع هستند که بدانند آیا تغییرات اپی‌ژنتیک در برابر سرطان محافظت‌کننده است؟

 

تحقیقات قبلی نشان داده است، آنچه می‌خوریم و می‌نوشیم، بیان ژن را تغییر می‌دهد. نتایج مطالعات انجام شده در سال گذشته نشان داد رژیم غذایی معمولی هم با تغییر باکتری‌های روده منجر به تغییرات اپی‌ژنتیک می‌شود.

 

محققان بر روی مصرف چای و قهوه - دو نوشیدنی محبوب در ایالات متحده- بررسی و اظهار کردند: ممکن است که این نوشیدنی‌ها منجر به تغییرات اپی ژنتیک در زنان و مردان شود.

 

این بررسی بر روی 3096 بزرگسال در اروپا انجام شد.

 

یافته‌ها نشان داده است مصرف چای منجر به تغییر بیان ژن‌های DNAJC16 و TTC17 می‌شود که با متابولیسم استروژن و سرطان مرتبط است.

 

این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف چای در ژن مردان تغییر ایجاد نمی‌کند.

 

این آزمایش نیاز به بررسی و مطالعه بیشتر دارد.

 

نتایج تحقیق در نشریه Human Molecular Genetics آمده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10465 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2159 ساعت: 12:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
7 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
11 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.