حجتی: برضرورت ارتقای نظام های بهره برداری در بخش کشاورزی تاکید کرد


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: بهره وری در بخش کشاورزی با ارتقای نظام های بهره برداری و ایجاد زنجیره های تولید باید افزایش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی روز یکشنبه در نشست بررسی اجرای طرح جامع رودخانه های مرزی بر لزوم بهره گیری مناسب از اراضی تحت پوشش این طرح تاکید کرد و افزود: با توجه به اجرای شبکه های فرعی،زهکشی و سامانه های نوین آبیاری در طرح جامع رودخانه های مرزی باید با ارتقای نظام های بهره برداری و ایجاد زنجیره های تولید، بهره وری کشاورزی در این مناطق افزایش یابد و بهترین محصولات با راندمان تولید بالا در مناطق اجرای این طرح تولید شود.

 

وی ایجاد مجتمع های کشت و صنعت مدرن در این مناطق را ضروری عنوان کرد و اظهارداشت: اراضی ملی که طرح جامع رودخانه مرزی در آن اجرا می شود برای بهره وری بیشتر لازم است در قالب سهام های بلوکی به سرمایه گذاران و کارآفرینان بخش خصوصی به صورت اجاره واگذار شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: مجتمع های کشت و صنعت با ایجاد زنجیره تولیدات زراعی،باغی و دامی ضمن ایجاد ارزش افزوده بیشتر و تولید باکیفیت تر، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان بخش کشاورزی و سایر افراد جامعه را فراهم می کنند و موفقیت آنها می تواند الگویی برای سایر شرکت های سهامی زراعی و تعاونی های تولید باشد.

 

حجتی با اظهار رضایت و قدردانی از روند و نحوه اجرای طرح جامع رودخانه های مرزی بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای رفع تداخلات ارضی در استان ها و همچنین توجه به اسکان عشایر بویژه در مناطق غرب و شمال غرب کشور تاکید کرد.

از وضعیت طرح جامع رودخانه های مرزی در 10 استان کشور ارائه و اعلام شد که تاکنون برای اجرای این طرح 407 قرارداد منعقد شده و اجرای آن 32 درصد پیشرفت داشته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10480 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 2497 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
4 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
5 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
10 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
11 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.