غذاهای کم کالری را بشناسید


پایگاه خبری لقمه: برخی از مواد غذایی به دلیل ترکیب خاص خود می ‌توانند نقش یک رژیم غذایی طبیعی را ایفا کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ازINSIDERکار‌شناسان لیستی از غذاهای کم کالری را به افرادی که خواهان لاغری هستند، توصیه می ‌کنند که می‌توانند در طول روز به میزان زیاد بخورند بدون اینکه نگران چاقی باشند.

 

کرفس: تقریبا ۹۵ درصد از کرفس را آب تشکیل می دهد. البته این بدان معنا نیست که کرفس مزایای بهداشتی قابل توجهی ندارد. کرفس حاوی پتاسیم، فولات، فیبر است و ۳۰ درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین کا را برطرف می کند. مصرف کرفس در یک وعده تنها ۶ کالری دارد.

 

کلم پیچ: یک فنجان کلم خام تنها ۳۳ کالری دارد و شامل سه گرم پروتئین و دو و نیم گرم فیبر در هر وعده است. کلم پیچ یکی از معدود غذاهایی است که مانند ماهی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد.

 

بلوبری: این میوه محتوای آنتی اکسیدانی دارد و آنتی اکسیدانش بیشتر از هر میوه دیگر است. یک فنجان زغال اخته تنها ۸۵ کالری دارد.

 

خیار: در هر وعده تنها ۱۶ کالری دارد و دانه ها و پوستش حاوی بیشتری ارزش غذایی است. ویتامین آ موجود در خیار به عنوان یک بتاکاروتن از سلامت چشم ها محافظت می کند.

 

گوجه فرنگی ها: بهترین منبع لیکوپن است؛ کاروتینوئیدی که به مبارزه با بیماری های مزمن کمک می کند. گوجه فرنگی به غیر از لیکوپن حاوی ویتامین های ث، آ و ب ۲ است ضمن این که منبع غنی از فولات، پتاسیم و فیبر نیز محسوب می شود. یک عدد گوجه فرنگی متوسط تنها ۲۵ کالری دارد.

 

گریپ فروت: اضافه کردن این میوه به رژیم غذایی خود راهی برای کاهش وزن است. گریپ فروت سرشار از فیبر بوده و منجر به تنظیم سطح قند خون و احساس سیری طولانی مدت می شود. نیمی از یک گریپ فروت تنها ۵۰ کالری دارد. ویتامین ث موجود در گریپ فروت منجر به مبارزه با بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان ها و بیماری های قلبی می شود. گریپ فروت همچنین می تواند تاثیر شگرفی در کاهش کلسترول و بهبود سلامت دستگاه گوارش داشته باشد. فولات موجود در این میوه آن را یک میان وعده ایده آل برای زنان باردار کرده است.

 

کلم بروکلی: این سبزی فوق العاده، منبع سولفورافان است و به از بین بردن مواد شیمیایی سرطان زا در بدن کمک می کند. این سبزی حاوی ویتامین های کا، ای، آ و ث است و یک وعده بخار پز آن تقریبا ۲۰ درصد نیاز روزانه به فیبر را برطرف می کند ضمن این که تنها ۳۱ کالری دارد.

 

طالبی: بتاکاروتن موجود در آن شکلی از ویتامین آ برای افزایش سلامت چشم است. یک فنجان طالبی تنها ۵۵ کالری دارد.

 

گل کلم: شامل آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی برای مبارزه با بیماری های مزمن است و منبع غنی از فولات، فیبر و ویتامین های ث و کا محسوب می شود. گل کلم در هر وعده تنها ۲۵ کالری دارد.

 

تمشک ها: فواید سلامتی تمشک فوق العاده است و مانند دیگر انواع توت ها منبع غنی از ویتامین ث و آنتی اکسیدان های شناخته شده به عنوان بیوفلاونوئید محسوب می شود. یک فنجان تمشک تنها ۶۲ کالری دارد.

 

توت فرنگی: سرشار از پلی فنول ها و منبع غنی از پتاسیم و فیبر محسوب می شود. یک فنجان از این میوه تنها ۵۰ کالری دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آوای سلامت

کد: 10544 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 1987 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.