مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان


پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از والدین درخواست کرد فرزندان خود را از دوران کودکی به غذاهای کم نمک عادت بدهند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، فرشته فزونی رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، گفت: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است.

 
به گفته وی، این میزان نمک شامل نمک‌های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، نیز می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد.
 
فزونی خاطرنشان کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش یابد در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می‌کند.
 
وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی به والدین توصیه کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ‌های خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده کنند و فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15378 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر بازدید: 356 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
5 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
7 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
8 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چیدمان منزلتان را یلدایی کنید وقتی به روزهای پایانی پاییز که شب یلدا حسن ختام آن است، نزدیک می شویم، بد نیست خانه هم رنگ و بویی دیگر بگیرد.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد نوشابه مصرف می‌کنند؛ اما اگر مضرات و عوارض جبران‌ناپذیر نوشابه را بدانند شاید از نوشیدن نوشابه پشیمان شوند.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.