غذاخوردن دیرهنگام موجب افزایش انسولین و کلسترول می شود


پایگاه خبری لقمه: یافته های جدید بیانگر این مطلب است که دیر شام خوردن می تواند به مراتب خطرناک تر از آن چیزی باشد که تصورش را می کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به گفته محققان دانشگاه پنسیلوانیا، در مقایسه با غذاخوردن زودهنگام، غذاخوردن دیرهنگام می تواند موجب افزایش وزن، انسولین و کلسترول شود و تاثیر منفی بر متابولیسم چربی و نشانگرهای هورمونی دخیل در بیماری قلبی، دیابت و سایر مشکلات سلامت خواهد داشت.

 

یافته ها بیانگر شواهد اولیه آزمایشی در مورد پیامدهای متابولیکی غذاخوردن مداوم با تاخیر در مقایسه با غذاخوردن در طول روز هستند.

 

نامنی ژول، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «غذاخوردن دیرهنگام به هنگام شب تاثیر منفی بر وزن، انرژی و نشانگرهای هورمونی نظیر گلوکز و انسولین بالا دارد که در دیابت، کلسترول و تری گلیسیریدها نقش داشته و در نهایت با مشکلات قلبی-عروقی و سایر مشکلات سلامت مرتبط هستند.»

 

در این مطالعه، ۹ فرد بزرگسال با وزن سالم تحت دو شرایط قرار گرفتند: غذاخوردن در روز یعنی سه وعده غذایی اصلی و دو میان وعده بین ساعت ۸ صبح تا ۷ عصر به مدت هشت هفته؛ و دیگری غذاخوردن دیرهنگام یعنی سه وعده غذای اصلی و دو میان وعده از ظهر تا ۱۱ شب به مدت هشت هفته.

 

بین این دو وضعیت دو هفته وقفه انداخته شد تا هیچ یک تاثیری برهم نداشته باشند. مدت زمان خواب هم از ساعت ۱۱ شب تا ۹ صبح در هر دو وضعیت ثابت بود. اندازه های متابولیکی و خون همه شرکت کنندگان در شروع مطالعه، بعد از اولین شرایط تغذیه، بعد از دو هفته وقفه، و بعد از دومین وضعیت تغذیه اندازه گیری شد. با این آزمایشات، تیم تحقیق می توانست تغییرات در وزن، متابولیسم و انرژی مصرفی را اندازه گیری کند.

 

محققان دریافتند زمانیکه شرکت کنندگان دیرهنگام غذا می خوردند در مقایسه با وضعیت تغذیه در روز، وزن شان افزایش یافته بود. همچنین محققان دریافتند سایر موارد منعکس کننده افزایش شرایط منفی متابولیکی در وضعیت غذاخوردن باتاخیر نظیر میزان انسولین، گلوکز به هنگام ناشتا، کلسترول و تری گلیسیریدها وجود داشت.

 

همچنین محققان با ترسیم وضعیت شبانه روزی هورمون ها دریافتند در طول وضعیت غذاخوردن در روز، هورمون «گرلین» که موجب تحریک اشتها می شود در اوایل روز به اوج می رسد و هورمون «لپتین» که به حفظ سیری کمک می کند، در اواخر روز به اوج می رسد. از اینرو محققان عنوان می کنند غذاخوردن زودهنگام به جلوگیری از غذاخوردن بیش از حد در هنگام عصر و در شب کمک می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10581 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 1574 ساعت: 9:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
4 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 احتمال قطع شدن آب ۵ وزارتخانه و شرکت‌های تابعه آنها ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 جزئیاتی از اختیارات ویژه بانک مرکزی برای مداخله موثر در بازار ارز ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
10 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
11 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.