تشدید بیماری آسم با مصرف گوشت نمک سودشده


پایگاه خبری لقمه: محققان بیان کردند که خوردن مداوم گوشت نمک سودشده یا فرآوری شده مانند ژامبون و کالباس می تواند بیماری آسم را تشدید کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان فرانسوی با بررسی نزدیک به ۱۰۰۰ نفر مبتلا به بیماری های تنفسی دریافتند کسانی که بیشتر گوشت فرآوری شده خوردند، نسبت به کسانی که کمتر خورده بودند، ۷۶ درصد احتمال بیشتری وجود داشت که با گذشت زمان شاهد تشدید علائم آسم شان بوده باشند.
 
بر طبق این گزارش، این علائم شامل مشکلات تنفسی، تنگی قفسه سینه و تنگی نفس می شود.
 
گوشت فرآوری شده حاوی مقدار زیادی ماده شیمیایی موسوم به نیتریت است تا از خراب شدن آن جلوگیری کند. این گوشت ها با خطر بالاتر ابتلا به دیگر بیماری های مزمن از جمله سرطان، بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و بیماری انسدادی مزمن ریوی همراه هستند.
 
دکتر ژن لی، محقق این مطالعه، می گوید: «این گوشت ها به تازگی توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO)، به عنوان مواد سرطان زا طبقه بندی شده اند.»
 
با توجه به آمار WHO، ۲۳۵ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به آسم هستند. محرک های رایج عبارتند از: محرک در محیط داخلی مانند غبار و موی حیوانات خانگی؛ محرک در محیط بیرونی مانند گرد و غبار یا دود سیگار؛ و محرک شیمیایی در محل کار.
 
برای این مطالعه، لی و همکارانش اطلاعات بیش از ۲ هزار فرد مبتلا به آسم و بستگان نزدیک آنها را برای بیش از ۲۰ سال جمع آوری کردند. محققان در مورد مصرف گوشت فرآوری شده مانند ژامبون، سوسیس و کالباس از بیماران سوال کردند.
 
یافته ها نشان داد کسانی که در هفته یک بار یا کمتر گوشت فرآوری شده می خوردند، ۱۴ درصد، کسانی که در هفته یک تا چهار بار گوشت فرآوری شده می خوردند، ۲۰ درصد و کسانی که در هفته چهار وعده یا بیشتر از این نوع گوشت ها مصرف می کردند، ۲۲ درصد علائم آسم شان تشدید شده بود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10581 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۷ دي بازدید: 39 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوسفندی ۲۰۰۰ تومان کاهش یافت ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
2 افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
3 باحذف گوشت از منو غذایی چه اتفاقی در بدنمان می افتد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
4 افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
5 قیمت گوشت گوسفندی به ۲۸ هزار تومان کاهش می یابد ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
6 خوراک یئر اِلماسی روغن زیتونی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
7 چگونه گوشت را کباب کنیم و از سرطان‌زا شدن آن جلوگیری کنیم؟ ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
8 نرخ گوشت در بازار،روند کاهشی به خود گرفت ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
9 آغاز عرضه دولتی گوشت تازه و منجمد برای شکستن قیمت‌ها ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
10 گرانی گوشت ربطی به صادرات دام ندارد/سازمان های نظارتی ورود کنند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
11 توصیه یک فوق تخصص: زیاد گوشت قرمز نخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان