خوردن سیب و گلابی از ابتلا به بیماری ریوی پیشگیری می کند


پایگاه خبری لقمه: پژوهش جدید نشان می دهد خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات به افراد سیگاری فعلی و قبلی کمک می کند تا از بیماری مزمن ریوی به دور باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جوانا کالوزا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه وارسو لهستان، عنوان می کند: «مصرف سیب، گلابی، سبزیجات برگدار سبز و فلفل می تواند همچون یک عامل محافظ در مقابل بیماری انسدادی مزمن ریوی عمل کند.»

 

همچنین تیم تحقیق دریافت مصرف منظم وعده های بیشتر میوه و سبزیجات تاثیر حفاظتی بیشتری هم دارد.

 

سیگار کشیدن علت اصلی بروز بیماری انسدادی مزمن ریوی است که با تنگ شدن مجاری هوا، موجب مشکلات تنفسی می شود.

 

این مطالعه ۱۳ ساله شامل ۴۴ هزار مرد سوئدی ۴۵ تا ۷۹ سال بود. در حدود دو سوم این مردان در یک بازه زمانی سیگاری بودند. حدود یک چهارم آنها هنوز سیگار می کشیدند و از هر ۱۰ نفر چهار نفر اصلا سیگار نمی کشیدند.

 

این مردان پرسشنامه ای را در مورد عادات سیگار کشیدن و سایر عادات زندگی شان تکمیل کردند. در طول مدت مطالعه، بیش از ۱۹۰۰ مورد جدید ابتلا به بیماری انسدادی مزمن ریوی گزارش شد.

 

تیم مطالعه با تحلیل داده ها دریافت بدون توجه به سابقه سیگارکشیدن افراد، آنهایی که روزانه پنج وعده یا بیشتر برخی میوه ها و سبزیجات مشخص را مصرف می کردند ۳۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری انسدادی مزمن ریوی قرار داشتند.

 

در بین سیگاری های سابق، هر وعده مصرف میوه اضافی با ۴ درصد کاهش ریسک بیماری انسدادی مزمن ریوی و در سیگاری های فعلی با ۸ درصد کاهش ریسک این بیماری همراه بود.

 

به گفته محققان، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات در کاهش فشار و التهاب در بافت که منجر به شروع بیماری انسدادی مزمن ریوی می شود، نقش دارند.

 

همچنین همه میوه ها از جمله موز، توت ها، مرکبات، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و هلو چنین تاثیری در کاهش بیماری نداشتند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10822 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 2327 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.