خوردن سیب و گلابی از ابتلا به بیماری ریوی پیشگیری می کند


پایگاه خبری لقمه: پژوهش جدید نشان می دهد خوردن مقادیر زیاد میوه و سبزیجات به افراد سیگاری فعلی و قبلی کمک می کند تا از بیماری مزمن ریوی به دور باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جوانا کالوزا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه وارسو لهستان، عنوان می کند: «مصرف سیب، گلابی، سبزیجات برگدار سبز و فلفل می تواند همچون یک عامل محافظ در مقابل بیماری انسدادی مزمن ریوی عمل کند.»

 

همچنین تیم تحقیق دریافت مصرف منظم وعده های بیشتر میوه و سبزیجات تاثیر حفاظتی بیشتری هم دارد.

 

سیگار کشیدن علت اصلی بروز بیماری انسدادی مزمن ریوی است که با تنگ شدن مجاری هوا، موجب مشکلات تنفسی می شود.

 

این مطالعه ۱۳ ساله شامل ۴۴ هزار مرد سوئدی ۴۵ تا ۷۹ سال بود. در حدود دو سوم این مردان در یک بازه زمانی سیگاری بودند. حدود یک چهارم آنها هنوز سیگار می کشیدند و از هر ۱۰ نفر چهار نفر اصلا سیگار نمی کشیدند.

 

این مردان پرسشنامه ای را در مورد عادات سیگار کشیدن و سایر عادات زندگی شان تکمیل کردند. در طول مدت مطالعه، بیش از ۱۹۰۰ مورد جدید ابتلا به بیماری انسدادی مزمن ریوی گزارش شد.

 

تیم مطالعه با تحلیل داده ها دریافت بدون توجه به سابقه سیگارکشیدن افراد، آنهایی که روزانه پنج وعده یا بیشتر برخی میوه ها و سبزیجات مشخص را مصرف می کردند ۳۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری انسدادی مزمن ریوی قرار داشتند.

 

در بین سیگاری های سابق، هر وعده مصرف میوه اضافی با ۴ درصد کاهش ریسک بیماری انسدادی مزمن ریوی و در سیگاری های فعلی با ۸ درصد کاهش ریسک این بیماری همراه بود.

 

به گفته محققان، آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات در کاهش فشار و التهاب در بافت که منجر به شروع بیماری انسدادی مزمن ریوی می شود، نقش دارند.

 

همچنین همه میوه ها از جمله موز، توت ها، مرکبات، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و هلو چنین تاثیری در کاهش بیماری نداشتند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10822 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 122 ساعت: 10:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3 پیشگیری از بیماری ها با مصرف سیب زمینی زرد طلایی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
4 ارتباط آرام غذا خوردن با بیماری‌های قلبی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
5 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 تغذیه در بحران و بلایای طبیعی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
7 مقام وزارت جهاد کشاورزی: صادرکنندگان سیب مشوق صادراتی دریافت می کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
8 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
9 افزایش۱۰درصدی صادرات سیب/کاهش ۹درصدی واردات موز ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 راهکارهایی برای کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.