مقابله با ریفلاکس به کمک گیاه زنیان


پایگاه خبری لقمه: زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانه‌های آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانه‌های آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره می‌شود.

 

مصرف یک قاشق غذاخوری زنیان همراه با یک قاشق زیره و مقداری پودرزنجبیل، سوءهاضمه و ریفلاکس معده را رفع می کند.

 

زنیان برا ی کاهش درد کلیه و از بین بردن سنگ مفید است.

 

مصرف زنیان با آب ولرم، برطرف کننده سرماخوردگی است و بخور آن، گرفتگی بینی را برطرف می کند.

 

ضماد تهیه شده از آب و زنیان آسیاب شده را روی قسمت هایی از بدن که خارش دارد، قرارد هید تا ناراحتی رفع شود.

 

برای پیشگیری از خونریزی بیش از حد و نامنظمی قاعدگی، مقداری زنیان را با کمی آب در کوزه سفالی بریزید و روز بعد میل کنید.

 

ماساژ دادن با روغن آن، درد آرتریت را کاهش می دهد.

 

برای درمان و رفع اسهال و اسهال خونی، روزانه زنیان خیس شده در آب را میل کنید.همچنین مخلوطی از پودر زنیان و ماست را به صورت بمالید و بگذارید مدتی بمانداین امر باعث کمرنگ شدن لکه ها خواهد شد. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خراسان

کد: 10866 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند بازدید: 2206 ساعت: 1:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پنیر و مینای دندان پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری می‌کند.

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.