کره گیاهی فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: کره گیاهی با ضوابط مشخص تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اکبر دادمهر افزود: پس از مطرح شدن بحث پدافند غیر عامل در حوزه بیوتروریسم؛ عده ای انگ دستکاری ژنتیک را به هر فرآورده ای که به ذهنشان می رسید الصاق کردند که این امر جز تشویش و نگرانی اذهان عمومی فایده دیگری ندارد.

 

وی گفت: مثلاً این افراد در تازه ترین ادعا، کره گیاهی را محصولی بر می شمرده اند که از جامد کردن روغن های مایع یا روغن های دستکاری شده ژنتیک بدست می آید و ادعا می کنند که کره گیاهی با روشهای ویژه ای مثل افزودن اسانس، عطر و طعم کره و گاهی هم مقداری شیر خشک تهیه می شود و به دلیل ارزان بودن آن در اکثر رستورانها در کنار غذا سرو می شود.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون سازمان غذا و دارو؛ معاونت های غذا و دارو  و دانشگاه های علوم پزشکی در چهارچوب ضوابط بهداشتی برای تولید کره گیاهی به عنوان فرآورده ای کاملاً ایمن پروانه های بهداشتی و ساخت متعددی را صادر کرده است تصریح کرد: درخصوص کره گیاهی یا همان مارگارین می توان گفت که این فراورده دارای استاندارد ملی بوده و مشمول مقررات و ضوابط اجباری است کما اینکه در تولید آن از انواع روغن ها و چربی های گیاهی خوراکی مجاز تولید شده مطابق ضوابط بهداشتی استفاده می شود.

 

دادمهر همچنین خاطر نشان کرد: ضوابط تولید کره گیاهی در انواع مایع، پخت و پز، آردی و قنادی با معیارهای ملی ایران به شماره 143 و عنوان "کره گیاهی (مارگارین) - ویژگی‌ها و روش آزمون" موجود است بنابراین نسبت دادن تولید این فرآورده به اقدام بیوتروریستی بکلی مردود بوده و به نوعی لوث کردن این واژه است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا و سیما

کد: 10893 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 2039 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
3 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
4 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
5 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
6 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
7 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
10 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
11 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
فرمول تغذیه‌ای برای شفاف‌سازی و لطافت پوست شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفاف‌سازی و لطافت پوست ارائه داده است.