به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اکبر دادمهر افزود: پس از مطرح شدن بحث پدافند غیر عامل در حوزه بیوتروریسم؛ عده ای انگ دستکاری ژنتیک را به هر فرآورده ای که به ذهنشان می رسید الصاق کردند که این امر جز تشویش و نگرانی اذهان عمومی فایده دیگری ندارد.
وی گفت: مثلاً این افراد در تازه ترین ادعا، کره گیاهی را محصولی بر می شمرده اند که از جامد کردن روغن های مایع یا روغن های دستکاری شده ژنتیک بدست می آید و ادعا می کنند که کره گیاهی با روشهای ویژه ای مثل افزودن اسانس، عطر و طعم کره و گاهی هم مقداری شیر خشک تهیه می شود و به دلیل ارزان بودن آن در اکثر رستورانها در کنار غذا سرو می شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون سازمان غذا و دارو؛ معاونت های غذا و دارو و دانشگاه های علوم پزشکی در چهارچوب ضوابط بهداشتی برای تولید کره گیاهی به عنوان فرآورده ای کاملاً ایمن پروانه های بهداشتی و ساخت متعددی را صادر کرده است تصریح کرد: درخصوص کره گیاهی یا همان مارگارین می توان گفت که این فراورده دارای استاندارد ملی بوده و مشمول مقررات و ضوابط اجباری است کما اینکه در تولید آن از انواع روغن ها و چربی های گیاهی خوراکی مجاز تولید شده مطابق ضوابط بهداشتی استفاده می شود.
دادمهر همچنین خاطر نشان کرد: ضوابط تولید کره گیاهی در انواع مایع، پخت و پز، آردی و قنادی با معیارهای ملی ایران به شماره 143 و عنوان "کره گیاهی (مارگارین) - ویژگیها و روش آزمون" موجود است بنابراین نسبت دادن تولید این فرآورده به اقدام بیوتروریستی بکلی مردود بوده و به نوعی لوث کردن این واژه است.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست