کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با اشاره به اقدامات بهداشتی در مناطق زلزله زده کرمانشاه، گفت: تیم اضطرار بهداشت محیط تا عادی شدن شرایط در منطقه به کار خود ادامه می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس محسن فرهادی در خصوص تمهیدات بهداشت محیط در مناطق زلزله زده غرب کشور، با بیان اینکه از اولین ساعات وقوع زلزله، تیم های بهداشت محیط کرمانشاه به مناطق هدف اعزام شدند، گفت: در روزهای ابتدایی وقوع حادثه، تمرکز اصلی بر روی امداد و نجات بود، اما بعداز آن اهمیت مباحث بهداشت محیط بیش از پیش مطرح می شود.

وی تصریح کرد: کنترل آب شرب، پسماند و تمهیدات مربوط به فاضلاب، مبارزه با حشرات و جوندگان و کنترل غذاهای ارسالی از سوی سایر هموطنان، از جمله اقدامات مرکز بهداشت محیط است که همچنان درحال پیگیری است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از دانشگاه های معین سه تیم بهداشت محیط و از مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز یک تیم با تجهیزات به مناطق حادثه دیده اعزام شده است.

وی در خصوص راه اندازی شبکه آب لوله کشی توضیح داد: کدورت آب بالا است و آب داخل منابع نیز غیرقابل شرب است و به دنبال مذاکرات صورت گرفته با شرکت های آب و فاضلاب منطقه، فیلترینگ آب قبل از ورود به مخازن انجام شد و کدورت آب کاهش پیدا کرد و آب به شبکه لوله کشی وارد شده است، اما باید تاکید کنم که این آب فعلا قابل شرب نیست.

فرهادی خاطرنشان کرد: عمده ترین فعالیت های مامورین بهداشت محیط، کنترل تانکرهای سیاری است که وارد منطقه شده است، یعنی با تجهیزاتی که در اختیار دارند، کدورت، کلر و PH آب را اندازه می گیرند و چنانچه نیاز به مداخله باشد، کلر به آب اضافه می شود.

وی ادامه داد: در مناطق زلزله زده، مخازن ثابتی نصب شده تا آب در دسترس مردم باشد که آن هم مورد کنترل قرار می گیرد و در مورد توزیع آب های بطری شده نیز بازرسی و کنترل هایی صورت می گیرد.

فرهادی بیان کرد: مشکلی از لحاظ دسترسی به آب های بطری شده وجود ندارد، اما آب های لوله کشی برای شرب مستقیم مناسب نیست، زیرا پس لرزه های مداوم در منطقه، موجب شده در سفره های زیرزمینی تلاطم ایجاد شود و کدورت آب لوله کشی را بالا ببرد.

وی تاکید کرد: تاکنون هیچ موردی از بیماری وبا مشاهده نشده و چنین خطری وجود ندارد و اقدامات بهداشت محیط را با قوت ادامه خواهیم داد.

فرهادی گفت: غذاهایی که به شکل کمک از طریق هلال احمر و سایر کانال ها به منطقه ارسال می شود، نیز کنترل می شوند و تاریخ مصرف کالاها چک می شود و جا دارد، به مردم تاکید کنم، چنانچه قصد ارسال موادغذایی را دارند، خودشان هم به تاریخ مصرف آن دقت کنند و بعد ارسال کنند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهارداشت: در چنین موقعیت هایی به دلیل اینکه زیرساخت ها آسیب می بیند، فاضلاب ها رها شده و چاه های توالت ها تخریب می شوند و در نتیجه به ازدیاد حشرات و جوندگان در منطقه منجر می شودکه با تامین سموم جونده کش و حشره کش برای اقدامات احتمالی، این موضوع نیز هدایت و کنترل می شود.

فرهادی بیان کرد: درحال حاضر نیاز فوری به پرکلرین برای گندزدایی آب شرب تامین شده است، اما چنانچه نیاز باشد، کلر کمکی به منطقه ارسال می شود.

وی ادامه داد: نکته دیگری که از سوی همکاران بهداشت محیط مورد توجه قرار گرفته، نصب سرویس های بهداشتی است که توسط ارگان های مختلف تعبیه می شود، کنترل و گندزدایی این سرویس ها در دستور کار است، چراکه همین سرویس های بهداشتی می تواند، مرکز انتشار آلودگی و تجمع حشرات باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13475 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان بازدید: 2231 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
7 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
8 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
9 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
10 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
گروه خونی A، زخم معده می آورد! همه ما تا به حال معده درد، مسمومیت، تهوع، استفراغ و سایر مشکلات گوارشی را تجربه کرده‌ایم و می‌دانیم وقتی معده درد بگیرد تمام فعالیت‌های روزمره مان مختل می‌شود!
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.