بسته های چیپس کارخانه ای سرطان زا است ؟


پایگاه خبری لقمه: تحقیقات اخیر نشان داده است که بسته های چیپس کارخانه ای دارای میزان زیادی مواد شیمیایی سرطان زا است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیقات جدید نشان داده است که دست کم ازهرپنج برگه سیب زمینی تهیه شده به عنوان چیپس، در یک برگه آن، میزان زیادی از ترکیب شیمیایی آکریل آمید وجود دارد که درزمان پخت و آماده شدن تولید می شود.

 

آژانس استاندارد غذایی (FSA) اوایل سال جاری با انتشار هشدارهایی درباره مصرف تکه های چیپس و سیب زمینی سرخ وپخته شده به علت وجود آکریل آمید جنجالی بزرگ ایجاد کرد.

 

روزنامه دیلی میلی برخی از تولیدات از جمله برخی انواع غلات صبحانه، نان و بیسکوئیت وحتی غذاهای کودک را به علت هشدار اخیر، برای سلامتی انسان مضر دانست.

 

این تحقیق نشان داد که 16 نوع از مجموع 92 نوع چیپس موجود ، دارای میزان زیادی از ترکیب آکریلامید است که سازمان جهانی بهداشت آنرا از جمله ترکیبات سرطان زا معرفی کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :العام

کد: 10936 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين بازدید: 2273 ساعت: 8:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت